Suosittu striimaaja kokeili kilpailijan peliä – menetti kutsunsa isoon tapahtumaan

Animesh ’Thug’ Agarwalin kutsu osallistua PUBG Mobile India Tour -tapahtumaan peruttiin yllättäen, koska hän oli striimannut myös Call of Duty: Mobilea.

Agarwalilla on Youtubessa lähes 170 tuhatta seuraajaa ja hän striimaa pääasiallisesti PlayerUnkown’s Battlegroundin mobiiliversiota. Call of Duty: Mobilen julkaisun myötä hän on myös satunnaisesti kokeillut kyseistäkin mobiiliräiskintää. Näkyvyyden tarjoaminen kilpailijan pelille ei ilmeisesti kuitenkaan sopinut, sillä Agarwal menetti kutsunsa osallistua vierailijana PUBG Mobile India Tour -tapahtumaan.

Agarwal oli ilmeisesti jo junassa matkalla huomenna järjestettävään finaalitapahtumaan. Lisäksi hän omistaa yhden turnaukseen osallistuvista joukkueista, 8bitRampagen. Joukkue on erittäin suosittu ja hyvän sijoituksen lisäksi siltä on odotettavissa People’s Choice palkinnon nappaaminen.

Kilpailijan pelin pelaamisesta rankaiseminen osuu varmasti järjestäjiä omaan nilkkaan, sillä Agarwalin seuraajat ja hänen joukkueensa kannattajat ovat vahvasti striimaajan puolella. Hän kyselikin jo twiitissään COD:Mobilen twitter-tililtä, että onko heillä kiinnostusta yhteistyölle. Pikkumaisella reaktiolla oli siis odotetusti varsin negatiivinen vaikutus PUBG Mobilen ja tapahtuman järjestäjien imagoon.

Kuva: PUBG Corporation.