Cloud 9 julkaisi LCS -ja akatemiajoukkueen kokoonpanonsa hauskalla videolla, joka pohjautuu amerikkalaisen TV-sarjan Full Housen introon. Erityisesti mielenkiinto suuntautui akatemiajoukkueeseen sillä sen kokoonpanoa ei ennen tätä vielä tarkkaan tiedetty. Joukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluu Greyson ”Goldenglue” Gilmer, joka pelasi viime kauden Team Liquidin riveissä. Toinen NA LCS kokemusta omaava pelaaja joukkueessa on Yuri ”Keith” Jew, joka vietti viime kautensa Echo Foxin paidassa. Junglerin roolin joukkueessa täyttää Pohjois-Amerikan amatöörisarjaa Tempo Stormissa pelannut Raymond ”Wiggily” Griffin ja supporttina joukkueessa häärii niin ikään viime vuoden amatöörisarjassa pelannut Tristan ”Zeyzal” Stidam, joka kuului eUnitedin miehistöön. Viimeinen pala Cloud 9 akatemiajoukkueeseen on Ziqing ”League” Zhao, jolla ei ole entuudestaan ollenkaan kokemusta korkeammista liigoista. Zhao on kuitenkin erittäin lupaava pelaaja sillä Cloud 9 draftasi hänet ensimmäisellä varausnumerolla historian ensimmäisessä NA LCS draftissa, joka kulki myös nimellä Scouting Grounds.

Videossa myös esiintyvän Cloud 9 ykkösjoukkueen kokoonpano oli jo pitempään tiedossa, mutta nyt joukkue julkaisi sen virallisesti. Uusina tulokkaina joukkueeseen saapuu top laner Eric ”Licorice” Ritchie ja junglerina pelaava Dennis ”Svenskeren” Johnsen. Ritchie pelasi viimekaudella Cloud 9 akatemiajoukkueessa pelaavan Stidamin kanssa samassa amatöörijoukkueessa amatööriliigaa. Ritchiellä on isot saappaat täytettävänä sillä hän korvaa kerran jopa maailman mestaruuden voittaneen Jung ”Impact” Eon-yeong, jota pidettiin yhtenä liigan parhaista top lanereista.
Johnsen sen sijaan siirtyi Team Solo Midistä Cloud 9:n vahvuuteen korvaten erinomaisen tulokaskauden pelanneen Juan ”Contractz” Arturo Garcian, joka siirtyi vastikään NA LCS:n liittyneeseen Golden Guardiansiin, jonka takana operoi NBA seura Golden State Warriors.
Loppuosa joukkueesta pysyy samana kuin viime kaudella. Bottilane kaksikkona
toimii Zachary ”Sneaky” Scuderi ja Andy ”Smoothie” Ta. Joukkuetta tähdittää mid lanerin hommia hoitava Nicolaj ”Jensen” Jensen.

Kysymysmerkkejä on myös ilmassa sillä organisaatio ilmoitti noin kuukausi sitten kiinnittäneensä puolalaisen Marcin ”SELFIE” Wolskin. Moni spekuloi, että hän olisi akatemiajoukkueen mid laner, mutta videossa häntä ei nähdä. Moni onkin miettinyt nähdäänkö hänet sittenkin jossain muussa joukkueessa kuin Cloud 9:ssa.