Joona ”Serral” Sotala on voittanut hopeaa WESG-turnauksessa.

World Electronic Sports Games -turnaus sujui kokonaisuutena Sotalan osalta erinomaisesti, sillä hän hävisi omassa lohkossaan ainoastaan yhden ottelun Alex ”Neeb” Sunderhaftia vastaan. Näin hän jatkoi lukemin 4-1 playoffeihin.

Sotala taisteli tiensä läpi otteluiden voitokkaana ja vasta finaalipelissä Lee ”INnoVation” Shin Hyongia vastaan suomalainen mestari joutui taipumaan. Ilman taistelua Sotala ei kuitenkaan kaatunut, sillä ottelu venyi seitsemänteen erään ja päättyi lopulta 3-4.

Serral ja INnoVation kohtasivat aikaisemmin IEM Katowice -turnauksessa ja myös tuolloin korealainen taituri onnistui viemään voiton. Hopeasijoituksensa ansiosta Sotala tienasi itselleen 40 000 dollarin palkintopotin, kun taas Shin Hyong kuittasi pääpalkintona 150 000 dollaria.

ENCE

@ENCE
SC2 || GGWP @ENCE_Serral 🇫🇮 is the runner up of #WESG 2018 after a close 3-4 series in the Grand Finals! Congratulations to the Champion @INnoVation0725 🇰🇷! 👏

Coverage 🗞️ ence.gg/article/wesg-2…

#EZ4ENCE

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli