Suomalainen Anssi ”AndyPyro” Huovinen sai Twitchiltä varoituksen – Syynä väkivaltainen Minecraft-video

Suomalainen kilpapelaaja ja striimaaja Anssi ”AndyPyro” Huovinen on saanut Twitchiltä virallisen varoituksen. Huomatuksen syy on varsin erikoinen, sillä käyttöehtoja rikkoi pääasiallisesti YouTubesta löytynyt ”väkivaltainen Minecraft-video.”

Ensi alkuun monet Huovisen seuraajat olivat varsin tuohtuneita Twitchin päätöksestä, millainen muka voisi olla väkivaltainen Minecraft-video? Lopulta striimaja päätyi itse jakamaan pätkän Twitterissä. Kyseessä on todellakin suhteellisen häiritsevä animaatio, joka pitää sisällään väkivaltaa ja seksuaalista sisältöä.

PUBG:n ja Apex Legendsin parissa tutuksi tullut suomalainen on niittänyt mainetta maailmalla. Huovinen pelasi esimerkiksi Berliinissä TwitchCon -tapahtumassa järjestetyssä Apex Legends Twitch Rivals -turnauksessa, jota myös toimituksen puolelta oltiin seuraamassa.

LUE MYÖS: TwitchCon tunnelmia: Suomalaisväriä Twitch Rivals -turnauksessa ja pikapelaamista väärinpäin

Pahennusta herättänyt video on nähtävissä AndyPyron Twitter-viestissä jutun lopussa. Huomautettakoon vielä, että osa lukijoista voi kokea videon sisällön ahdistavana. Huovisen saama varoitus on saanut huomiota myös muualla maailmassa, ja aiheesta uutisoi ensimmäisenä Dexerto.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.