Suomalainen Anssi ”AndyPyro” Huovinen sai Twitchiltä varoituksen – Syynä väkivaltainen Minecraft-video

Suomalainen kilpapelaaja ja striimaaja Anssi ”AndyPyro” Huovinen on saanut Twitchiltä virallisen varoituksen. Huomatuksen syy on varsin erikoinen, sillä käyttöehtoja rikkoi pääasiallisesti YouTubesta löytynyt ”väkivaltainen Minecraft-video.”

Ensi alkuun monet Huovisen seuraajat olivat varsin tuohtuneita Twitchin päätöksestä, millainen muka voisi olla väkivaltainen Minecraft-video? Lopulta striimaja päätyi itse jakamaan pätkän Twitterissä. Kyseessä on todellakin suhteellisen häiritsevä animaatio, joka pitää sisällään väkivaltaa ja seksuaalista sisältöä.

PUBG:n ja Apex Legendsin parissa tutuksi tullut suomalainen on niittänyt mainetta maailmalla. Huovinen pelasi esimerkiksi Berliinissä TwitchCon -tapahtumassa järjestetyssä Apex Legends Twitch Rivals -turnauksessa, jota myös toimituksen puolelta oltiin seuraamassa.

LUE MYÖS: TwitchCon tunnelmia: Suomalaisväriä Twitch Rivals -turnauksessa ja pikapelaamista väärinpäin

Pahennusta herättänyt video on nähtävissä AndyPyron Twitter-viestissä jutun lopussa. Huomautettakoon vielä, että osa lukijoista voi kokea videon sisällön ahdistavana. Huovisen saama varoitus on saanut huomiota myös muualla maailmassa, ja aiheesta uutisoi ensimmäisenä Dexerto.