Yksi tämän hetken suurimmista Twitch striimereistä on palaamassa takaisin Counter-Strike: Global Offensiven ammattilaiskentille.

Jaryd ”summit1g” Lazar, joka on arvosteltu yhdeksi Twithin vaikuttavimmista striimereistä kertoi eilen striimissään, että hän on palaamassa takaisin kilpakentille Pohjois-Amerikkalaisen Mythicin riveissä tulevalla turnauskaudella. Summit1g on ollut poissa ammattikentiltä nyt noin vuoden verran.

Summit1g:n viimeisin ammattikentillä pelattu ottelu päättyi katastrofaalisesti. Hänet oli otettu Splycen kokoonpanoon varapelaajana DreamHack Austiniin vuoden 2016 alussa, kun joukkueen rifle pelaaja Andrew ”Professor_Chaos” Heintz ei pystynyt osallistumaan tapahtumaan. Summit1g onnistui kuitenkin pilaamaan joukkueen LAN turnauksen tappamalla itsensä vahingossa molotovilla CLG:tä vastaan pelatun ottelun ratkaisevalla kierroksella. Epäonnistumisen takia CLG onnistui nousemaan ottelussa voittajaksi, ja Splyce tippui ulos turnauksesta.

Mysticin uudessa kokoonpanossa tulevat pelaamaan entinen Team Liquidin igl Eric ”adreN” Hoag, sekä Winterfoxin entinen rifle pelaaja Alexander ”LeX” Deily. Kokoonpanon kokenein ja menestynein pelaaja on varmasti AdreN, joka pelasi Team Liquidissa vuosina 2014-2016, ja osallistui useisiin kansainvälisiin tapahtumiin. Suurimpana saavutuksena semifinaalipaikka MLG Columbus Valve Major 2016:ssa.

Joukkue ei ole kertonut vielä julkisuuteen mihin tapahtumiin se aikoo osallistua. Tällä hetkellä on kuitenkin jo melko turvallista sanoa, että Summit1g tullaan näkemään ammattikentillä pian.

Lähde: thescoreesports