Twitch-tähti Jaryd ”Summit1g” Lazar ja Team Liquidin CS-pro Jake ”Stewie2k” Yip ovat sitä mieltä, että Valorant toistaa itseään enemmän kuin CS:GO.

Summit1g on pelannut Valorantia päivittäin suljetun beetan käynnistyttyä. Peli alkaa selvästi jo vanhaa CS-konkaria hieman kyllästyttämään, sillä avautui hän nyt Twitterissä sen toistuvuudesta.

– Fiilikseni Valorantista on nyt se, että peli tuntuu jotenkin toistavan itseään enemmän kuin CS, enkä ole 100% varma miksi. En usko pelin niukan karttavalikoiman (3) olevan myöskään tämän syy.

summit1g

@summit1g
I think my feeling on Valorant right now is that it seems way more repetitive somehow than CS does. Not 100% why though.

Don’t think it’s because only 3 maps either.

Team Liquidin Stewie2k liittyi myös keskusteluun. Hänen mielestään peli toistaa itseään koska jokainen ”peekkaus on samanlainen”.

– Et pysty jiggle-peekkaamaan tai olemaan erilainen peekatessasi, ja CS:ssä on paljon valinnan varaa tämän suhteen.

– On enemmän tapoja peekata Miragen A-ramppi kuin mitään Valorantin kaikissa kartoissa, Summit jatkoi yhteisymmärryksessä.

summit1g

@summit1g

Jake

@Stewie
Maybe because every peek is the same. You can't really jiggle or be diverse in the way you peek and in CS there's a variety of ways to peek.
More ways to peek A ramp mirage than entire Valorant maps ;]

Summit teki tämän jälkeen selväksi, ettei hänen tarkoituksenaan ollut ”vihata tai mustamaalata Valorantia”. Tarkoitus oli ainoastaan pohdiskella, miksi peli tuntuu toistuvalta.

Jää nähtäväksi miten paljon peli vielä suljetusta beetavaiheestaan kehittyy. Useat organisaation signeeraavat peliin jo joukkueita, vaikka virallinen julkaisu on vasta kesällä.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r