Organisaatio G2 aikoo laajentaa Valorantiin – ”G2 tulee olemaan maailmanmestari”

© Kuva: YouTube-kuvakaappaus

G2 Esportsin omistaja, sekä entinen League of Legends -pro Carlos ”ocelote” Rodríguez Santiago kertoi Sky Sportsin haastattelussa organisaation aikovan laajentaa Valorant-pelin pariin.

Ocelote kertoi haastattelussaan Valorantin olevan ”täydellinen” peli, sekä organisaation aikovan kasata siihen oma kokoonpanonsa. G2 tulee hänen mukaansa voittamaan vielä pelin maailmanmestaruudenkin.

– Peli on todella hyvin suunniteltu. Se on erittäin sulava, eikä siinä ole mitään turhia elementtejä. Se saattaa aluksi vaikuttaa vaikealta, mutta oikeasti se on todella simppeli ja se tekee siitä juuri erittäin taktisen.

– Pelissä on kaikki mitä se tarvitsee – ei enempää, ei vähempää. Se johtaa siihen, että pelaajista tulee todella hyviä jokaisessa kartassa. Minusta vahvasti tuntuu että peli on täydellinen.

– G2 tulee joskus olemaan Valorantin maailmanmestari. Aijomme myös tuottaa paljon sisältöä pelin ympärillä, sekä järjestää turnauksia. Odottakaa meiltä paljon, sillä Valorantista tulee yksi meidän pääpeleistämme.

G2 on jo aloittanut sisällöntuottamisen pelin ympärillä. Organisaation YouTube-kanavalta löytyy Valorant-soittolista, sekä järjestävät he European Brawl -turnauksen huhtikuun 27. päivä. Twitchistä löytyy myös kaksi organisaation Valorant-striimaajaa: Orb & Lothar.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.