Dr Disrespect on yksi VALORANTin suljettua betaa pelanneista striimaajista.

Guy ”Dr Disrespect” Beahm on yksi Twitchin suurimmista tähdistä, ja tunnettu FPS-pelien suurkuluttaja. Myös hän on testannut Riot Gamesin suljetussa betassa olevaa VALORANTia, ja on helppo nähdä ettei hän ole pelin suurin fani – ainakaan vielä.

Pelin liikkumisanimaatiot saivat tohtorilta oman kritiikkinsä eilisessä striimissä. Vähän CS-peleistä kokemusta omaava Dr Disrespect ei tahdo saada kiinni paikallaan ampumisen konseptista, ja kuoltuaan täysin omasta huonosta suorituksestaan johtuen, demonstroi hän miltä liikkuminen pelissä näyttää.

Tapauksen jälkeen pohdiskeli tohtori reaktiotaan: ”Rauhoitu Doc, meillä on hauskaa. Johdamme 10-2. Annan kaikille selkään tässä pelissä. Miksi olen niin… tarkoitan… minulla on psykologisia ongelmia.”

Vähän myöhemmin roastasi Doc myös pelin strafe-animaatiota, joka kieltämättä muistuttaa vähän klassista marionettia.

Striimattuaan peliä 14 tuntia suljetun betan ensimmäisenä päivänä, näyttää tilanne siltä, että tohtori aikoo kuitenkin käyttää peliin aikaa myös tulevaisuudessa.

Twitchtrackerin mukaan VALORANT-striimejä katsoi tiistaina Twitchissä yli 1,7 miljoonaa ihmistä, ja Dr Disrespect haluaa varmasti osansa pelin katsojista.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Twitch-kuvakaappaus – DrDisrespect