Trailbazers on päättänyt luopua Overwatch-joukkueestaan. Varsinaisen kilpapelaamisen sijaan organisaatio aikoo tulevaisuudessa keskittyä kerho- ja junioritoiminnan, sekä tapahtumien kehittämiseen Etelä-Karjalan alueella. Tämä tarkoittaa, ettei pelaajien vanhentuvia sopimuksia aiota enää uusia.

Trailblazers esports

@FI_Trailblazers
Trailblazersin strategiassa muutoksia.

Luovumme helmikuun loppuun ulottuvien sopimuksen päätyttyä Overwatch-joukkueesta ja laitamme paukut lasten-ja nuorten toimintaan sekä maakunnallisuuteen.

Lisää asiasta:

trailblazers.gg/fi/artikkelit/…

#Trailblazersfi #esportsfi #HereToLead

Trailblazers aikoo tulevaisuudessa keskittyä toiminnassaan ruohonjuuritasolle. Verkot ovat jo vesillä, sillä maaliskuussa organisaatio aloittaa Imatralla e-urheilukerhon, johon on ilmoittautunut jo 50 nuorta. Samanlaista toimintaa on suunniteltu myös Lappeenrantaan ja sen alueelle.

Organisaation tarkoituksena on myös lähteä rakentamaan uusia kilpajoukkueita alueen nuorien ympärille, ilman vaatimuksia nopeista tuloksista. Kyse on pikemminkin kotimaisen kilpapelaamisen tukemisesta ja keinosta mahdollistaa nuorille polku kohti ammattimaista e-urheilua.

”Overwatch -joukkue antoi meille alkuvaiheessa tarvittavan buustin ja näkyvyyden. Jatkossa haluamme olla vahvemmin eteläkarjalaisia, luoda maakuntaamme lajikulttuuria ja kasvattaa Trailblazersin yhteisöä. Yhteistyökumppanit ovat osoittaneet kiinnostuksensa nimenomaan paikallista toimintaa kohtaan.” Kommentoi Trailblazersin operatiivisen toiminnan vastaava Jani Valkeapää.

Päätös Overwatch-joukkueen lopettamisesta ei ole kuitenkaan ollut helppo ja voit lukea koko tiedotteen täältä.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli