Sonicin vähemmän kammottava naama maksoi vain viisi miljoonaa dollaria

Tuleva Sonic The Hedgehog -elokuva on onnistunut keräämään runsaasti kansainvälistä huomiota, vaikka varsinainen leffa onkin vasta matkalla teatterien valkokankaille. Kohua herätti erityisesti sinisen siilin ulkoinen habitus, joka muistutti enemmän ihmisen ja piikkisien eäpyhää liitoa, kuin kaikkien rakastamaa videopelihahmoa.

Tästä syystä elokuvan ohjaaja Jeff Fowler lupasi palauttaa Sonicin takaisin suunnittelupöytään. Uusittu hahmo saatiin kansan ihasteltavaksi alle puoli vuotta ensimmäisen trailerin julkaisun jälkeen ja nyt asiat ovat selkeästi paremmin. Sinisen siilin ulkonäkö onkin kerännyt kehuja pelisarjan fanien keskuudessa.

VG24/7 uutisoi, että prosessi on ollut yllättävän nopea. Elokuvan pääanimaattorina toimivan Max Schneiderin mukaan he eivät joutuneet tiiminsä kanssa tekemään liian pitkää päivää ja varsinainen projekti saatiin maaliin vain viidessä kuukaudessa. Kaiken lisäksi he pystyivät käyttämään vanhan hahmon mallinnusta muutosten pohjana.

Projekti söi myös yllättävän vähän rahaa. IndieWiren mukaan dollareita kului vain viisi miljoonaa kappaletta. Tätä ennen prosessin oltiin arvioitu kustantavan jopa 35 miljoonaa dollaria.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!