Sodanjumala Mars on saapunut Dota 2 hahmorosterin jatkeeksi. Hän on pelin 116 sankari ja hahmo on välittömästi pelattavissa.

Mars on vihdoin saapunut ja kuten sodanjumalalta sopii odottaakin, on kyseessä voima/melee sankari. Tarkalleen ottaen hänen roolinsa ovat melee, carry, initiator, disabler ja durable.

Mars on nähnyt monet sodat ja nyt hänellä on kova halu päästä taistelemaan suuremman syyn puolesta. Hänen isänsä Zeus ei ole kummemmin poikaansa päähän taputellut ja tästä riemastuneena Mars on päättänyt kaataa vanhojen jumalten maailman rakentaakseen kokonaan uuden valtakunnan.

Kyvyt:

Spear of Mars

Mars heittää keihäänsä tehden vahinkoa kätyreihin ja työntäen vastustajan sankareita taaksepäin. Mikäli keihästetyn hahmon takana sattuu olemaan kallio, puu tai rakennus, keihäs lävistää kohteensa ja tainnuttaa tämän.

God’s Rebuke

Mars iskee kilvellään edessä olevia vastustajia ja tehden heihin kriittistä vahinkoa. Isku on varustettu True Strikella ja mäjäys tekee lisävahinkoa sankareihin.

Bulwark

Mars suojaa kilvellä itseään edestä ja sivuilta tulevilta iskuilta.

Arena of Blood

Mars kutsuu paikalle Ash Legioonan sotureita, jotka muodostavat kehän komentajansa ympärille. Sisälle jääneet vastustajat eivät pääse ulos ja saavat vahinkoa, mikäli he joutuvat kehän ulkolaidalle. Puolestaan ringin ulkopuolelle jääneet eivät pääse auttamaan vangiksi jäänyttä toveriaan.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli