Owen ”smooya” Butterfield siirtyi BIG:n penkiltä Renegadesiin lainalle yhden turnauksen ajaksi.

Smooya tulee korvaamaan Sean ”Gratisfaction” Kaiwaita, jolla on ongelmia viisuminsa kanssa. Renegades kohtaa Amerikan kovassa A-lohkossa NRG Esportsin, eUnitedin ja INTZ eSportsin. Lohkon voittaja jatkaa kansainvälisiin finaaleihin, jotka pelataan kesäkuun 18. päivä. Lohkojen toinen ja kolmas jatkavat karsintojen toiselle kierrokselle ja pelaavat 4 joukkueen lohkoissa. Näiden lohkojen voittajat pääsevät myös kansainvälisiin finaaleihin.

Renegades

@Renegades
Announcement: Roster changes for ESL Pro League Group Stage - renegadespro.com/blogs/news/cs-…

Kaiwain lisäksi norjalaisella Renegades-pelaajalla Joakim ”jkaem” Myrbostadilla on ongelmia viisuminsa kanssa. Jkaemin tapauksessa on kuitenkin vielä toivoa ja norjalaisen viisumin kohtalo selviääkin varmasti lähipäivinä. Pahimpaan valmistautuneena Renegades on kuitenkin lisännyt rosteriinsa Stephen ”reltuC” Cutlerin korvaamaan Myrbostadia.

jkaem

@jkaem
As you already probably have seen, me and Gratisfaction is having some VISA issues. Im currently in Copenhagen doing mine, I blv there still is a chance I will make it. 🤞

Joona Loula

Nuori pojankloppi joka kirjoittaa ja elää pilke silmäkulmassa. Opiskelen media-alaa ja elämää, sekä haikailen nuoruusvuosien muistoja.