Shroud toi VALORANT Champions Tour -turnaukseen kaivattuja katsojia – Riot järjesti kumppanilähetyksiä striimaajien kanssa!

Suosittu striimaaja Michael “shroud” Grzesiek katsoi eilen omalla Twitch-kanavallaan VALORANT Champions Tour -turnausta, joka toi pelin e-urheilun puolelle kaivattuja katsojia.

Valorant on yksi katsotuimmista peleistä Twitchissä ja pelin suosio kasvaa koko ajan. Valorant nousi lopulta viime vuonna jopa CS:GO:n yli, kun Riot Gamesin tekemä peli oli vuoden viidenneksi katsotuin yli  814 miljoonalla katselutunnilla.

Riot Games päätti pukata pelin suosiota vieläkin korkeammalle kumppanilähetysten avulla, jossa striimaajat shroud, Average Jonas ja Ali ”Myth” Kabbani isännöivät oman lähetyksensä Valorant Champions Tour -turnauksesta.

Riot Gamesin tarkoitus kumppanilähetyksillä on kasvattaa Valorantin e-urheilu puolta.

Tämä liike, jonka Riot Games järjesti, on nerokas. Striimaajat pystyvät tuomaan omia näkökulmiaan tilanteisiin ja samalla heidän oma näkyvyys tuo uusia katsojia pelin pariin. Esimerkiksi shroud on yksi maailman lahjakkaimmista FPS-pelaajista koko maailmassa, joten hän tuo lähetyksiin erilaisia näkökulmia, mitä esimerkiksi Valorantin virallisissa lähetyksistä ei samalla tavalla löydy.

Shroud keräsi kaikista striimaajista isoimman katselijakunnan, kun hänen jokaisessa lähetyksessä oli yli miljoona katselijaa ja hän ohitti heittämällä Valorantin virallisen lähetyksen katsojaluvut.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.