Suosittu striimaaja Michael “shroud” Grzesiek katsoi eilen omalla Twitch-kanavallaan VALORANT Champions Tour -turnausta, joka toi pelin e-urheilun puolelle kaivattuja katsojia.

Valorant on yksi katsotuimmista peleistä Twitchissä ja pelin suosio kasvaa koko ajan. Valorant nousi lopulta viime vuonna jopa CS:GO:n yli, kun Riot Gamesin tekemä peli oli vuoden viidenneksi katsotuin yli 814 miljoonalla katselutunnilla.

Riot Games päätti pukata pelin suosiota vieläkin korkeammalle kumppanilähetysten avulla, jossa striimaajat shroud, Average Jonas ja Ali ”Myth” Kabbani isännöivät oman lähetyksensä Valorant Champions Tour -turnauksesta.

Riot Gamesin tarkoitus kumppanilähetyksillä on kasvattaa Valorantin e-urheilu puolta.

Tämä liike, jonka Riot Games järjesti, on nerokas. Striimaajat pystyvät tuomaan omia näkökulmiaan tilanteisiin ja samalla heidän oma näkyvyys tuo uusia katsojia pelin pariin. Esimerkiksi shroud on yksi maailman lahjakkaimmista FPS-pelaajista koko maailmassa, joten hän tuo lähetyksiin erilaisia näkökulmia, mitä esimerkiksi Valorantin virallisissa lähetyksistä ei samalla tavalla löydy.

Shroud keräsi kaikista striimaajista isoimman katselijakunnan, kun hänen jokaisessa lähetyksessä oli yli miljoona katselijaa ja hän ohitti heittämällä Valorantin virallisen lähetyksen katsojaluvut.

Michael Grzesiek

@shroud
streamin some valorant challenger na matches
twitch.tv/shroud

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.