Shroud selittää: CS:GO-pelaajat tulisivat tekemään paljon enemmän rahaa Valorantissa

Shroud selittää videolla, että CS:GO-pelaajat tulisivat tekemään paljon enemmän rahaa Valorantissa, mitä he ovat urallaan tehneet. Videolla puhutaan maailman parhaimpiin kuuluvasta Oleksandr ”s1mple” Kostylieviesta.

Striimauksen supertähti Michael Grzesiek eli Shroud pelaa striimeissään useita eri pelejä ja yksi niistä on Riot Gamesin Valorant.

Riot Games on alkanut panostamaan kilpailulliseen puoleen ja yksi hyvistä esimerkeistä on VALORANT Champions Tour.

Useat maailman suurimmista organisaatioista ovat hypänneet junaan mukaan ja Valorant on napannut muiden pelien ammattilaisia.

Lue myös: Valorant on saanut Shroudin pelkäämään CS:GO:n tulevaisuutta – ”En yllättyisi, jos he antaisivat CS:n kuolla”

Entinen CS:GO-ammattilainen Shroud kokee, että nykyiset CS-ammattilaiset tulisivat tekemään paljon enemmän rahaa Valorantin puolella.

Shroud kertoi torstain striimissään mielipiteen:

– Uskon, että jos s1mple tulisi Valorantiin, niin hän tekisi v*tusti rahaa. Valorant on nousussa ja nämä ammattilaiset voisivat tehdä enemmän rahaa kuin koskaan koko CS-uransa aikana, eikö olekkin hullua?

– Kyllä, he ovat ansainneet miljoona dollaria, ehkä kaksi miljoonaa dollaria, satoja tuhansia dollareita tai jotain sellaista, mutta syy siihen miksi ihmiset katselevat Valorantiin päin on se, että he jotka ovat tehneet miljoonan tai kaksi heidän koko uransa aikana voisivat tehdä sen vuodessa. Voit tulla näkemään Valorant-ammattilaisia seuraavan vuoden tai kahden aikana tekemässä miljoonan tai kaksi vuodessa.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.