Marraskuun 7. päivän lähetyksessään Michael ”shroud” Grzesiek kertoi, miksi sopimus Mixerin kanssa oli hänelle paras vaihtoehto.

Tyler ”Ninja” Blevinsin jalanjälkiä seurannut Shroud herätti paljon keskustelua ilmoitettuaan striimaavansa jatkossa eksklusiivisesti Microsoftin Mixer -sivustolla.

Viimeisimmässä lähetyksessään entinen CS:GO ammattilainen keskusteli vaihdosta Twitch-striimaaja Benjamin ”DrLupo” Lupon kanssa. Shroud kertoi lähetyksessä syitä vaihdokselle, sekä tähän mennessä parhaat puolet mitä vaihdos on tuonut mukanaan.

Shroud kertoi pitävänsä erityisesti Mixerin tuomasta vapaudesta. ”Lempi asiani Mixerissä on, että voin pelata mitä ikinä haluan, ilman että minun tarvitsee ottaa paineita siitä mitä muut haluaisivat minun pelaavan”, Shroud kertoi.

DrLupo kertoi myös siitä, miten usealla sisällöntuottajalla on kovia paineita, koska heistä tuntuu että heidän täytyy jatkuvasti miellyttää katsojiaan. ”Sitä tulee olo kuin olisit jatkuvasti katsojillesi velkaa”, DrLupo kertoi.

Uutta vapauttaan rakastava Shroud vastasi tähän: ”Niinpä, se oli yksi syy miksi vaihdoin. Se että tunnen olevani taloudellisesti turvassa, riippumatta siitä mitä pelaan, ilman että minun täytyy jatkuvaan stressata laskevatko katsojalukuni kymmenellä tuhannella.”

Vaikka ei tiedetä, paljonko Mixer maksoi Shroudille, on sopimus selvästi tuonut ihmis-aimbotille stressivapaamman elämän.

Myös iso osa Shroudin Twitch-katsojista seurasi häntä Mixeriin. Artikkelin kirjoitushetkellä on Shroudilla Mixerissä 750 000 seuraajaa, sekä lähetyksissä keskimäärin 15-20 000 katsojaa.

Lähteet: Dexerto, Kuva: Shroud Instagram