Eurheilu.org uutisoi pari viikkoa sitten siitä, miten kiinalainen joukkue Shanghai Dragons ei ole voittanut yhtäkään ottelua Overwatch Leguessa pitkään aikaan. Edes fanien hurja kannustus ei ole tuntunut tepsivän, sillä hävittyjä matseja on kertynyt kaikkiaan 32 kappaletta.

Joukkueen valmentajat ovat vaihtuneet jo useamman kerran tämän vuoden puolella ja muutenkin tiimin sisäinen dynamiikka on herättänyt keskustelua. Nyt joukkueen manageri Yang Van on tullut asian kanssa julkisesti esiin julkaisemalla aiheesta avoimen kirjeen TwitLongerissa.

Tekstissään manageri avaa mm. joukkueen harjoittelurutiineja, jotka äkkiseltään kuulostavat lähes mielettömiltä. Joukkue aloittaa harjoittelun kuutena päivänä viikosta klo:10:30 ja treenaa aina kello 22:30 asti. 12 tuntiset treenipäivät kuulostavat maalikon korvaan melko epäinhimillisiltä puristuksilta, vaikka tietenkin päivän aikana pidetäänkin varmasti taukoja.

Tiedotteessa myös mainitaan, että joukkueen sisällä on havaittu ongelmia ja asioita hoidetaan parhaimmillaan. Manageri myös vakuuttaa, että heidän treeniohjelmansa on koko liigan haastavin.

Kuvan lähde: Robert Paul – Blizzard Entertaiment