Häviäminen ei ole koskaan helppoa, eikä varsinkaan silloin kun se tapahtuu kymmeniä kertoja putkeen. Näin on valitettavasti päässyt käymää Overwatchia pelaavalle kiinalaiselle Shanghai Dragons -joukkueelle.

Hävittyään viikonloppuna ottelut New York Excelsiorille ja London Spitfirelle, on Shanghai Dragons saavuttanut ennenkuulumattoman 30 ottelun tappioputken. Tällainen suoritus on harvinaista jo minä tahansa lajin parissa.

Kuitenkin runsas määrä tappioita ei ole suinkaan karkoittanut joukkueen faneja, vaan päinvastoin tiivistänyt lojaalien kannattajien rivejä. Overwatch Leguen runkosarjassa Dragons kohtasi Philadelphia Fusion -joukkueen. Kun Fusionin Jae-hyeok ”Carpe” Lee ryhtyi suomalaisittain sanottuna ”teepussittamaan” Dragonsin pelaajaa Gi-hyeon ”Ado” Chonia, puhkesi yleisö kovaan ääneen buuaamaan.

Lisäksi Shanghai Dragons -joukkueen valmentaja on vaihtunut lyhyen ajan sisällä jo kaksi kertaa. Toivottavasti tiimi jaksaa painaa eteenpäin, vaikka sitten fanien tarmokkaan kannustuksen saattelemina.

Kuvan lähde: Robert Paul – Blizzard Entertaiment