No nyt! Suomen Elektronisen Urheilun Liitto ry:n pelaajalisenssillä on mahdollista harjoitella kuntosaleilla koronarajoituksista huolimatta.

Fyysinen harjoittelu on ollut viimeaikoina haasteellista, sillä koronarajoituksista johtuen mm. kuntosalit sekä ryhmäliikuntapaikat ovat olleet suljettuna yleisöltä. Erikoisluvalla ammattiurheilijoilla on ollut kuitenkin mahdollista jatkaa harjoittelua mikäli henkilöillä on ollut lisenssi joka tämän oikeuttaa. Kilpapelaajat kuuluvat tuon erikoisluvan piiriin, ja ehtona on SEUL ry:n myöntämä pelaajalisenssi.

Lue myös: Suomalainen CS:GO superlupaus vapautuu banneistaan tasan vuoden päästä!

SEUL

@SEULry

SEUL

@SEULry
SEULin pelaajalisenssi voi mahdollistaa kilpapelaajalle urheilutilojen käytön koronarajoituksista huolimatta

🔗seul.fi/seulin-pelaaja…

#esportsfi #eurheilu #koronafi #korona
Tiedotteen aiempi muotoilu ei vastannut haluttua viestinnällistä linjaa, ja tästä huomautettiin aiheellisesti. Kiitos siitä. "Ohituksella" ei tarkoitettu sääntöjä vastaan kepluttelua, vaan virallisen ohjeistuksen mukaista tapaa jatkaa liikuntatoimintaa.

#esportsfi #eurheilu

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Tänään varmistetun tiedon mukaan SEUL ry:n pelaajalisenssi oikeuttaa myös e-urheilijat käyttämään sisäliikuntapaikkoja harjoitteluun. Näin ollen siis kilpapelaajat, joilta löytyy SEUL ry:n pelaajalisenssi ovat oikeutettuja harjoittelemaan kuntosaleilla sekä muissa liikuntapaikoissa, jonne pääsy muuten olisi estetty.

Tämän tiedon myötä voisi kuvitella, että SEUL tulee saamaan ainakin muutaman päivän sisällä paljon uusia pelaajalisenssin omaavia kilpapelaajia. Fyysisen kunnon parantaminen sekä ylläpitäminen vaikuttaa henkiseen jaksamiseen ja kuntoharjoittelun kautta kilpapelaajilla on mahdollisuus tukea omaa kehitystään e-urheilun parissa.

Lue myös: 535 FIFA-ottelua putkeen voittanut tanskalainen täytti 16 vuotta

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!