Muutoksen tuulet puhaltavat: Sentinelsin valmentaja lopetti ja siirtyy takaisin pelaajaksi. Koutsiksi ryhtyminen liittyi Valorantin suurimpaan turnaukseen.

Shane ”Rawkus” Flahertyn kausi pelaajana FaZe Clanissa päättyi pettymykseen. Marraskuussa Sentinels tiedotti, että joukkue lisäsi hänet valmentajaksi vuoden suurimpaan turnaukseen. Nyt on kuitenkin aika siirtyä takaisin pelaajaksi.

Rawkus

@Rawkus
No longer Coaching Sentinels

Read: tl.gd/n_1srvh4p

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Entinen Overwatch-ammattilainen on ollut osa FaZe Clanin organisaatiossa elokuusta 2020 lähtien.

FaZe Clan pääsi 2021 kaudella VCT-pisteissä sijalle 5. Paikkaa VALORANT Champions Tour 2021 -turnaukseen ei herunut. mutta joukkue pääsi yrittämään Last Chance -karsintoihin. Matka päättyi heti alkuun kahden tappion jälkeen.

– Tippumisen jälkeen minulle tuli tilaisuus valmentaa Sentinelsin joukkuetta Champions -turnauksessa ja tartuin tarjoukseen välittömästi miettimättä kahdesti tai etsimättä muita mahdollisuuksia. Tilanne oli äkillinen, joten Sentinels teki lainasopimuksen, jonka voimassaolo päättyi 1. tammikuuta. Sentinels ja FaZe Clan keskustelivat siitä jos siirtyisin joukkueen kokopäiväiseksi valmentajaksi, mutta se ei onnistunut buyout-sopimuksen takia, Rawkus kommentoi.

Rawkus lisäsi, että sopimuksen takia hän on siirtänyt kaikki asiat takaisin FaZeen, mutta ilman aikomusta olla jälleen osana joukkuetta. Hän etsii pelaajana joukkuetta ja on rooliltaan Jett/Sova/Smokes/Sentinel, mutta voi taipua mihin vain.

Lue myös: Valokeilassa eSM-liigassa pelaava Aleksi Aalto – ”Ensimmäiset tunnit meni touchpadilla”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!