Sentinels kaatui ensimmäistä kertaa kansainvälisessä LAN-turnauksessa keskiviikkona, kun G2 Esports otti yllättävän 2-0 voiton ja lopetti huiman putken.

G2 Esports onnistui hiljentämään Sentinelsin ainakin hetkeksi, kun joukkue voitti 2-0 maailman parhaana pidetyn kokoonpanon. Sentinels on ollut LAN-turnauksissa ylivoimainen, sillä he eivät hävinneet Islannissa yhtään karttaa ja Berliinissä ensimmäinen tappio tuli vasta kolmannessa otteluparissa.

Sentinels voitti G2:n avausottelussa 2-1 ja joukkueella oli ongelmia pysäyttää Shahzeb ”ShahZaM” Khania, joten toiseen kohtaamiseen Oscar ”mixwell” Cañellas Colocho keksi uuden taktiikan. Mixwell laittoi rooleja ja agentteja uusiksi Splittiin.

Ensimmäisessä kartassa ranskalainen Cista ”keloqs” Wassim laittoi shown pystyyn ja alisti Pohjois-Amerikan ylpeyttä jopa 4.6 K/D:n avulla. Keloqs voitti jokaisen avaustappojen yrityksen. G2 murskasi Iceboxissa 13-3 ja Jared ”zombs” Gitlin jäi yhteen tappoon.

Jos ensimmäisessä kohtaamisessa Sentinels vei Splittiä, niin nyt G2:n taktiikat purivat tarvittavasti. Mixwell otti Razen itselleen, jotta hän pystyisi pelaamaan hyvin ShahZaMia vastaan. Žygimantas ”nukkye” Chmieliauskas pelasi Reynalla. Tiukka vääntö päättyi vasta viimeisellä kierroksella G2:n hyväksi lukemin 13-11. Shahzeb jäi Jetillä Sentinelsin pohjalle.

– Odotimme näitä karttoja. Splittiin lähdettäessä ehdotin, että minä pelaisin Razen kanssa, sillä ShahZaM pelaa aggressiivisesti Operatorin avulla. Pystyn haastamaan häntä, jotta hän ei saisi niin paljon vapautta, kuten ensimmäisessä kohtaamisessa, Mixwell kertoi pelin jälkeen.

Lue myös: G2:n toimitusjohtaja Carlos vitsaili – ”F*CK Sentinels” lensi taivaalla

Turnauksen tiedot

  • Joukkueiden määrä: 15
  • Palkintopotti: 700,000 dollaria
  • Sijainti: Verti Music Hall, Berliini, Saksa
  • Järjestäjä: Riot Games
  • Sarja: VCT
  • Formaatti: Double Elimination -lohkovaihe & Single Elimination -pudotuspelit.
  • Ottelut: Kaikki bo3 (finaali bo5)
  • Mistä katsoa pelejä? Twitch & Youtube

Lue myös: 100 Thieves varasti pudotuspelipaikan! Ottelupari tarjosi loistavia clutcheja

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!