OG marssi helpohkoon 2-0-voittoon, kun alemman kaavion finaalissa joukkue kohtasi fnaticin.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama joukkue oli pienesti alakynnessä otteluun lähdettäessä, sillä OG lopetti aikaisemman ottelunsa viime yönä noin kolmen aikaan yöllä.

Väsymyksestä ei ollut tietoakaan

Alemman kaavion finaali laitettiin käyntiin OG:n valitsemalla Miragella. Ruotsalaisjoukkue pääsi aloittamaan CT-puolelta ja OG oli alkuun hieman nuhjuinen, eikä ottelu lähtenyt oikein kulkemaan. Puolenvaihtoon mennessä OG pääsi takkuavaisesta pelistä eroon ja onnistui kaventamaan ottelun lukemiin 9-6.

Fnatic aloitti hyökkäyspuolelta vahvasti ja kartta näytti jo menevän ruotsalaisjoukkueelle, kun lukemat olivat 13-8. OG ei silti luovuttanut ja alkoi nappaamaan kierroksia nimiinsä ennakkoluulottomasti. Lopulta kartan viimeisellä kierroksella OG nappasi tiukan voiton lukemin 16-14.

Toisena karttana nähtiin fnaticin valitsema Overpass, joka oli OG:lle ensimmäinen Overpass koko Flashpoint 2 -turnauksen ajalta. Overpassin pelaamattomuus ei OG:lla näkynyt, sillä ensimmäinen puolisko päättyi Aleksib:n johtamalle joukkueelle lukemin 11-4.

Sama meno jatkui myös hyökkäyspuolelta ja fnatic oli täysin perässäjuoksija, eikä ruotsalaisjoukkue onnistunut voittamaan ainoastaan yhden kierroksen, ennen kuin OG nappasi 16 kierrosta nimiinsä.

2-0-voitolla OG eteni Flashpoint 2 -turnauksen finaaliin, jossa vastaan astelee ylemmästä kaaviosta suoraan finaaliin edennyt Virtus.pro. Ottelu pelataan sunnuntaina kello 21.00 alkaen.

Flashpoint-turnauksessa on koko vuoden isoin palkintopotti, kun ykköspalkinto on huikeat 500 000 dollaria ja toiseksi sijoittunut kuittaa 250 000 dollaria.

OG Counter-Strike

@OGcsgo
We were in the lower bracket since round 1.

4 wins in a row later we are in the grand final.

History can be written at 20:00 CET.

We'll need all your support, friends.

#DreamOG #FLASHPOINT

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.