Nyt on nättiä: ScreaM pisti puukon heilumaan ja tuloksena hieno 4k. Elias ”Jamppi” Olkkosen Team Liquid pääsi finaaliin EMEA Last Chance -karsinnoissa.

Elias ”Jamppi” Olkkonen oli liekeissä lauantaina G2 Esportsia vastaan, kun suomalainen nappasi ottelussa huimat 65 tappoa. EMEA-alueen viimeinen mahdollisuus päästä koko vuoden huipentavaan VALORANT Champions 2021 -turnaukseen on edennyt siihen pisteeseen, että vain kaksi joukkuetta on jäljellä.

Lauantaina Team Liquid voitti G2 Esportsin 2-1 ja G2 joutui alempaan kaavioon. Alemmassa kaaviossa Guild Esports voitti 2-0 ja romutti G2:n unelmat täysin.

Ottelupari alkoi G2:n valitsemalla Ascentilla. Joukkueet väänsivät 6-6 puoliskon, jonka jälkeen oli TL:n aika hyökätä. Hyökkäys toimi ja Liquid jyräsi 13-8 voittoon. Jamppi pelasi kartassa Jettiä ja oli ylivoimainen tilastoilla 25-12. Hän onnistui avaustapoissa huikeasti 7-1.

Bindissä G2 varasti Team Liquidin valinnan 8-13, mutta Adil ”ScreaM” Benrlitom esitti taitojaan Jetin erikoisliikkeen kanssa. Puukot lensivät ja ScreaM nappasi hienosti 4k:n.

Otteluparin huippuna toimi Haven. Panokset olivat isot ja Team Liquid otti heti alussa hallitsevan roolin. TL puolusti 8-4 puoliskon ja teki hyökkäyksessä tarvittavan. Haven päättyi lukemiin 13-9.

ScreaM 🇵🇸

@ScreaM_
2-1 vs @G2esports, what a intense game, great team effort loving it!!

GRAND FINALS BABY 👊🏽👊🏽👊🏽👊🏽

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Sunnuntaina selviää EMEA-alueen viimeinen spotti turnaukseen, kun Team Liquid ja Guild Esports aloittavat finaalin kello 18:00.

Lue myös: Bubzkjille kävi huonosti: gla1ve otti paikan kokoonpanosta majoreille

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!