Saimaa Clutch -pelitapahtumassa kohtaavat uusi ja vanha pelimaailma.

Lappeenrannan kauppakeskus IsoKristiinassa järjestetään lauantaina 27.4. kaikelle kansalle ilmainen Saimaa Clutch -pelitapahtuma. Kilpapelaamiseen keskittyvässä tapahtumassa on tarjolla laaja kirjo erilaisia pelejä eri vuosikymmeniltä ja kilpailuja on tarjolla jopa 15 pelin parissa.

Saimaa Clutchin pääpelinä nähdään Overwatch, jonka merkeissä valitaan Etelä-Karjalan ensimmäiset juniorimestarit. Paikalla on myös ammattiselostajat luomassa juuri oikeanlaista tunnelmaa kamppailuun.

Tästä syntyy pelaajien lisäksi katsojille ainutlaatuinen elämys. E-urheilu pitää nimittäin kokea läheltä. Overwatchia pelataan tapahtumassa myös firma- ja perhesarjoissa, joten jytinää ja jännitystä tulee riittämään yllinkyllin.” kommentoi tapahtuvasta vastaava Erno Salmela LUT-yliopistolta.

Vierailijat pääsevät myös itse kokeilemaan e-urheilua, sillä paikan päällä on kokeiltavissa pelejä uusista julkaisuista aina retropeleihin asti.

Tarjolla on lisäksi muutakin mielenkiintoista nähtävää ja kuultavaa. Asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi luvassa on jopa e-urheiluaiheisia taikatemppuja.

Lähde: SEUL

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli