S1mple puhui Valorantiin vaihtamisesta – yksi asia pitää ”vielä” CS:GO:ssa!

S1mple puhui Valorantiin vaihtamisesta Twitch-kanavallaan, eikä vaihtaminen olisi kovinkaan epärealistista, mikäli yksi asia olisi toisin.

S1mple puhui Valorantiin vaihtamisesta Twitch-kanavallaan, eikä vaihtaminen olisi kovinkaan epärealistista, mikäli yksi asia olisi toisin.

Oleksandr ”s1mple” Kostyliev on selvästi yksi kaikkien aikojen parhaista CS:GO-pelaajista, mutta hänen tililtään puuttuu vieläkin Major-turnauksen voitto. Ukrainalaistähti hamuaa selkeästi arvostetuimman turnauksen voittoa, ennen kuin hän on lähdössä pelin parista mihinkää.

Viime aikoina 23-vuotias CS:GO-tähti on pelannut striimeissään paljon Valorantia ja sen ansiosta useat CS-fanit ovat pelänneet, että supertähti tulisi siirtymään Riot Gamesin tekemän pelin pariin.

29. maaliskuuta CS-fanit saivat huokaista helpotuksesta, kun s1mple vastasi paljon kysyttyyn kysymykseen; lopettaisitko todella CS:n pelataksesi Valorantia.

– Kuunnelkaa, jos olisin Astraliksessa ja olisin voittanut 4 Majoria, luultavasti ajattelisin vaihtamista. Minulla on 0 Majoria, joten aion jatkaa grindaamista, s1mple vastasi striimissään.

s1mplen vastaus pelasti monet CS-fanit, eikä hän ole lähiaikoina ole lähdössä pelin parista mihinkään. Seuraavan kerran s1mplellä on mahdollisuus tavoitella Major-turnauksen voittoa marraskuussa, kun Ruotsissa järjestetään PGL Major Stockholm -turnaus.

S1mple puhui Valorantiin vaihtamisesta:

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Lue myös: S1mple sai bannit Valorantin ranked-pelimuotoon – twiittasi: ”En ole huijari”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.