S1mple kylvää tuhoa IEM Colognessa, katso älyttömät clipit!

S1mple kylvää tuhoa IEM Colognessa, katso älyttömät clipit!
© Kuva: StarLadder

Natus Vinceren Oleksandr “S1mple” Kostyliev on syttynyt jälleen LAN -tapahtumassa liekkeihin. IEM Cologne on ensimmäinen LAN tapahtuma sitten koronavirus pandemian alettua, ja fanit ovatkin päässeet nauttimaan äärimmäisen viihdyttävistä otteluista. Vaikka tapahtuma pelataan ilman faneja, on produktio silti onnistunut tuomaan LAN tapahtuman tunnelman streamien kautta myös katsojille.

Natus Vinceren S1mple on saanut viimeisen puolentoista vuoden aikana välillä aika rankkaakin kritiikkiä, sillä suoritukset eivät välttämättä ole olleet sitä mitä yhdeltä maailman parhaista pelaajista on totuttu näkemään. Nyt, kun ollaan päästy takaisin LAN ympäristöön, on ukrainalainen näyttänyt, että kuka serverillä määrää.

Lue myös: IEM Colognen pudotuspelijoukkueet ovat selvillä! s1mplen tilastot huimaavat

Ensimmäinen clippi jonka haluamme nostaa esiin on Infernossa Astralista vastaan tero puolella, kun S1mple kylmän viileästi voittaa 1v2 clutchin. Ukrainalaisen jalkoihin jäävät niin Peter “dupreeh” Rasmussen, kuin itse clutchminister Andreas “Xyp9x” Højsleth:


Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä!

Toinen clippi joka selkeästi nousee ylitse muiden on hävytön ace clutch myös Astralista vastaan Dust 2 kartassa. NaVin hyvän näköinen hyökkäys B-sitelle näyttää valuvan hukkaan, kun koko muu joukkue hyytyy yksi kerrallaan Astraliksen puolustusta vastaan. S1mple kuitenkin nappaa joukkueensa reppuselkään ja näyttää, että kuka on serverin bossi.


Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä!

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!

Lue myös: ESL julkaisi turnauksen parhaat tapot – fragmovie täynnä LAN-tunnetta!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.