Hltv tekee tärkeää työtä! S1mple kertoi lisää mystisistä twiiteistä haastattelussa viitaten mahdolliseen taukoon Counter-Strikesta.

Hltv.org haastatteli edellisen vuoden maailman parasta pelaajaa Aleksandr ”⁠s1mple⁠” Kostylievia ennen BLAST Premier Spring Final -turnausta.

Natus Vinceren entinen pelinsisäinen johtaja Kirill ”Boombl4” Mikhaylov joutui isoon kohuun ja penkitettiin organisaation toimesta. Virallista korvaajaa ei ole löytynyt, mutta Portugalissa NaVi käytti Viktor ”⁠sdy⁠” Orudzhevia.

S1mpleltä on nähty mystisiä twiittejä, missä hän kertoo miettivänsä päätöstään.

Sasha

@s1mpleO
Still thinking about my decision 2BC

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Hltv kysyi liittyikö twiitti joukkueen tilanteeseen ja vastaus oli kyllä.

– Kyllä. Kyse on päätöksen tekemisestä. En tiedä mitä organisaatiolle ja kaikille pelaajille tapahtuu. Meidän on päätettävä, pysymmekö yhdessä vai pitäisikö meidän tehdä lisää muutoksia. Koska haluan ehkä pitää tauon, sillä minun täytyy tehdä erilaisia asioita elämässä, kuten muuttaa ja hankkia paljon asiakirjoja. Nyt on turnaus turnauksen jälkeen, niin ei ole tarpeeksi aikaa.

S1mple kertoo, että hänellä ei ole asuntoa tällä hetkellä ja se on iso ongelma.

– Haluan pelata ja striimata, enkä murehtia muista asioista. En halua matkustaa saman laukun kanssa kuutta kuukautta. Joukkuekaverini asuvat perheen kanssa, b1t on Espanjassa hänen äitinsä sekä isänsä kanssa, sdy asuu Kievissä, mutta hänellä on lupa osallistua turnauksiin. Asun kaikkialla, vain matkustaen ja matkustaen, olen henkisesti kyllästynyt tähän.

Voit lukea koko haastattelun tästä.

Lue myös: Suomeen jättimäinen LAN-turnaus: Elisa Masters Espoo – voittaja pääsee IEM Katowiceen

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!