Ruotsalainen organisaatio GODSENT julkaisi sivuillaan tiedotteen, jossa he ilmoittivat vuoden 2018 kokoonpanonsa. Andreas ”znajder” Lindberg ja Dennis ”dennis” Edman saivat siirtyä syrjään Ludvig ”Brollan” Brolinin ja Hampus ”hampus” Poserin tilalta. 19-vuotias Poser pelasi ennen siirtoaan passions nimisessä joukkueessa. Joukkue pelasi muunmuassa Suomen ykkösjoukkuetta HAVU Gamingia vastaan häviten Nordic Championships toisen kauden finaalin suomalaisjoukkueelle kolmessa kartassa 2-1. Poserille GODSENT on tullut jo tutuksi, sillä hän pelasi joukkueen kanssa World Esports Games turnauksessa marraskuussa, jossa joukkue nappasi hopeamitalin häviten Ukrainan yhdistelmäjoukkueelle finaalissa. Tämän lisäksi Poser on pelannut puoliammattilaisena pitemmän aikaa eri kokoonpanoissa, joten aivan keltanokka hän ei ole. Brolin sen sijaan on vasta vain 15-vuotias pelaajanalku ja täyttää 16 vuotta kesäkuussa. Ikänsä takia Brolinille ei ole ehtinyt kertynyt paljoa kokemusta kilpakentiltä. Hän pelasi kahden kuukauden ajan Poserin kanssa passionsissa ja tätä ennen useissa sekajoukkueissa eri turnauksia. Brolin osallistui Ruotsissa myös GAMERZ ohjelmaan, jossa pelaajat harjoittelivat kahtena joukkueena: sinisenä ja punaisena. Molemmille joukkueille oli määrätty valmentaja. Sinisen joukkueen peräsimessä oli Counter Strike legenda Abdisamad ”SpawN” Mohamed ja punaista joukkueitta ohjasti Counter Strike konkari Oskar ”ins” Holm. Ohjelmassa seurattiin talossa asuneiden pelaajien harjoittelua ja he suorittivat ohjelmassa erilaisia haasteita. Ohjelma huipentui lopuksi punaisen ja sinisen joukkueen kahden keskiseen mittelöön, jossa Brolinin punainen joukkue hävisi parasta kolmesta ottelusarjan siniselle joukkueelle 2-1.

GODSENT luottaa vasta 15-vuotiaaseen Ludvig ”Brollan” Broliniin.

Pelaajavaihdoksien syynä on varmasti menestyksen puute. Vaikka GODSENTin edelliset kokoonpanot ovat olleet paperilla kovia, menestys on ollut todella tiukilla. Siitä huolimatta, että joukkueen riveissä on vieraillut pelaajia kuten Robin ”flusha” Rönnquistin, Jesper ”JW” Wecksellin, Freddy ”KRIMZ” Johanssonin ja Markus ”Pronax” Wallstenin kaltaisia pelaajia, jotka ovat yhtiä CS:GOn menestyksekkäimpiä pelaajia voittaen jokainen, paitsi Johansson, kolme major mestaruutta yhdessä (Johansson oli mukana kahdessa), menestys on kiertänyt joukkueen kaukaa. Joukkue tippui vuoden 2017 alussa pidetyn majorin lohkovaiheessa ja jäi karsintoihin kahdesta seuraavassa majorissa. Joukkue ei ole sijoittunut kärkipaikoille useimmissa pelaamissaan LAN-turnauksissa ja huipputurnauksiin karsintojen kautta pääseminen näytti olevan joukkueelle liian iso haaste. Edberg ja Lindberg eivät myöskään pystyneet kääntämään joukkueen suuntaan, joten he saivat lähteä. Menestyksen puute on johtanut ruotsalaisjoukkueen strategian vaihdokseen. Ruotsalaisjoukkueella onkin selkeä suunta uuden kokoonpanonsa kanssa. Enään joukkue ei näytä luottavan vanhoihin, kovan statuksen omaaviin pelaajiin vaan hakee uutta starttia nuorten pelaajien kautta. RFRSH Entertaimentin (GODSENTin omistava yhtiö) urheilujohtaja Kasper Hvidt kertoikin uutisessa, että he halusivat elvyttää joukkueen ja luoda joukkueelle uuden nuoremman, nälkäisemmän ja inokkaamman profiilin. Hvidt myös muistutti, että uuden joukkueen kasaamisen jälkeen joukkueen tulokset ovat yleensä ailahtelevia, mutta pitkällä tähtäimellä hän uskoo, että tämä kokoonpano palauttaa GODSENTin takaisin vahvaksi haastajajoukkueeksi. Joukkue todellakin on nuorekas sillä joukkueen keski-ikä pelaajavaihtojen jälkeen on vain 20-vuotta. Muut joukkueessa pelaavat pelaajat ovat 23-vuotias Simon ”twist” Eliasson, Joakim ”disco doplan” Gidentun (22v) ja Fredrik ”freddieb” Buö (23v).

Edmanin ja Lindbergin uusia joukkueita ei artikkelin kirjoitus hetkellä vielä tiedetä. Edman tuurasi marraskuun lopussa Kööpenhaminassa pelatussa Blast Pro Seriesissä Astraliksen sairaslomalla olevaa tähtipelaajaa Nicolai ”device” Reedtziä. Edman käyttikin tilaisuuden hyväksi ja pelasi loistavan turnauksen siivittäen Astraliksen turnauksen hopeasijalle. Astraliksen riveissä Edmania kuitenkaan tuskin nähdään Reedtzin paluun jälkeen. Astraliksella on toimiva kokoonpano, joka on rankattu kolmanneksi maailmanrankingissa. Tämän lisäksi joukkue on tanskalainen, joten ruotsalaisen Edmanin lisääminen joukkueeseen aiheuttaisi ongelmia kommunikaation kanssa.