League of Legendsin -maailmanmestaruuskisat pelataan tänä vuonna Shanghaissa, Kiinassa. Tapahtuma on yksi e-urheiluvuoden odotetuimmista, sillä se pelataan LAN-olosuhteissa koronaviruspandemiasta huolimatta.

Turvallisuuden takaamiseksi yleisöä ei kuitenkaan ole ja kisat pidetään kupla-formaatissa NBA:n ja NHL:n tavoin, jossa pelaajien ja työntekijöiden kontaktit muuhun maailmaan on minimoitu.

Turnaus alkaa 25. syyskuuta 22 joukkueen play-in-vaiheella, jonka 16 parasta etenee 3. lokakuuta käynnistyvään päätapahtumaan, huipentuen 31. lokakuuta pelattavaan finaaliin.

Vaikka itse LoL-kansalle otteluiden seuraaminen on helppoa kuin heinän teko, vetää tämän vuoden kisat koronaviruksesta johtuen katsomoihin myös uusia e-urheilun faneja. Heidän onnekseen Riot Games julkaisi videon, jossa kerrotaan hyvin selkeästi, mitenkä peliä seurataan. Monet faneista naureskelivatkin kommenteissa uuden videon olevan ”parempi kuin pelin oma opas.”

Voit katsoa Riot Gamesin uuden ohjevideon maailmanmestaruuskisojen seuraamiseen uutisen alusta. Suomenkieliset tekstitykset saat päälle videon alalaidassa olevasta hammasrattaan näköisestä asetusvalikosta: Subtitles / Auto-translate / Finnish

Lue myös: G2 Esports on kahdeksankertainen League of Legendsin Euroopan-mestari! Murskasi Fnaticin jälleen finaalissa

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.