Lopetetun Echo Fox organisaation entinen omistaja ja perustajajäsen Rick Fox kertoi haastattelussa lämpiävänsä vähitelleen taas ajatukselle LoL-joukkueen omistamisesta.

Foxin savustus ulos Echo Foxista ja siihen liittyneet kiistat olivat hänelle erittäin raskaita aikoja. Nyt hän kertoi kuitenkin Travis Graffordin haastattelussa vähitellen löytäneen taas iloa League of Legendsistä, saatuan asian soviteltua entisen yhteistyökumppaninsa, Amit Razaidan, kanssa.

LUE MYÖS: Echo Fox jättää LCS-liigan – Myy paikkansa yli 30 miljoonalla dollarilla

Hän kertoo alkaneensa taas harkitsemaan LoL-joukkueen omistamista. ”Omistajuus oli mahtavaa, kuka ei haluaisi omistaa joukkuetta League of Legendsissä?”, selitti Fox. Hän myöntää, että joutuisi aloittamaan taas tyhjästä, mutta hän kertoo käyttävänsä aikaa muiden alan toimijoiden seuraamiseen ja heiltä oppimiseen.

Fox kertoo myös pelanneensa paljon LoLia selvitäkseen stressaavasta tilanteesta. Hänen mukaansa, hänellä oli aiemmin tapana pelata vain strategisessa mielessä, kehittäkseen joukkuettaan Echo Foxissa.

Nyt hän kuitenkin halusi vain käyttää peliä pakokeinona stressistä ja hän yllättyi siitä, kuinka hauskaa pelin parissa oli. Hän kertoi alkaneensa todella nauttia pelin rankeissa kiipeämisestä. League of Legends selvästi merkitsee Foxille edelleen paljon, kaiken tapahtuneen jälkeenkin.

Fox järjesti myös hyväntekeväisyys-striimin LoL-skenen huippunimien kanssa, hänen perustamansa Bahamas Relief Foundation -järjestön auttamiseksi:

LUE MYÖS: Rick Fox isännöi 24 tunnin hyväntekeväisyysstriimiä – mukana LoL-skenen suurimpia nimiä

 

Lähde: TheLoadout.com

Kuva: Matthew Eisman / Getty Images for Blizzard Entertainment.