Bahamasaarten hyväksi menevässä lähetyksessä nähdään muun muassa Tyler1, Faker ja Yassuo.

Lopetetun Echo Fox -organisaation entinen omistaja ja perustajajäsen Rick Fox isännöi Twitchissä vuorokauden mittaista hyväntekeväisyysstriimiä ja hän on saanu kerättyä mukaan LoL-skenen tunnetuimpia hahmoja. Mukana ovat ainakin Tyler ”Tyler1” Steinkamp, Lee ”Faker” Sang-hyeok ja Hammoudi ”Yassuo” A.

Lähetyksen aikana kerätyt lahjoitukset menevät Bahamas Relief Foundationille, jonka Fox perusti hurrikaani Dorianin jälkeen. Hurrikaani oli yksi pahimmista luonnonkatastrofeista, joka maahan on iskenyt. Foxin isä on Bahamalainen, ja hän on itse asunut siellä useita vuosia ennen Yhdysvaltoihin muuttoa.

Hyväntekeväisyysstriimin tavoite on asetettu 100 000 dollariin. Uutisen kirjoitushetkellä lahjoituksia on kertynyt hieman yli 20 000 dollaria, ja suurin yksittäinen lahjoitus on ollut 4000 dollaria nimimerkiltä ”H4X”.

Fox on asettanut erilaisia haasteita kannustakseen ihmisiä lahjoittamaan. Esimerkiksi 25 000 dollarin täytyttyä Fox on luvannut värjätä hiuksena. Jos 100 000 dollarin päätavoite täyttyy Fox ja Tyler ovat luvanneet molemmat ottaa Tylerin piirtämät Riot Games -aiheiset tatuoinnit.

Rick Fox

@RickFox
We’ve announced that if we hit our GOAL OF $100K$ @Kyle_Fox17 and I will get @riotgames tattoos!

But... @loltyler1 has agreed to actually assist in the DRAWING of the tattoo! Help us reach our goal if you want to be a part of League history! DONATE @ bahamasrelieffoundation.org

Lähetystä voi seurata Rick Foxin Twitch-tililtä. Vuorokauden mittainen lähetys jatkuu todennäköisesti noin kello 1.00 asti Suomen aikaa.

 

Lähde: Dotesports.com.

Kuva: @RickFox / Twitter.