Respawn Entertainment on ilmoittanut iskeneensä kovaa huijareita vastaan. Valtavaan suosioon räjähtäneestä Apex Legendsistä on bannattu yhteensä 16,000 pelaajaa. Studio ilmoitti asiasta omassa Reddit-ketjussaan.

Samassa tiedotteessa luvataan myös, että pelistä pyritään jatkuvasti tekemään yhä vakaampi kokemus pelaajille. Esimerkiksi pelien kaatuminen on kiristänyt käyttäjien hermoja ja yhtiö kertoo olevansa ongelmasta tietoinen. Samalla Respawn lupaa aloittaa entistäkin säännöllisemmän pelin päivittämisen, jotta kokemus pysyy jouhevana.

Tiedotteessa pyydetään myös, että pelaajat ottaisivat yhteyttä studioon aina, kun he kohtaavat ongelmia pelatessaan Apex Legendsia. Samalla he toivovat, etteivät pelaajat lähettäisi sellaisia viestejä kuten: ”Pelini kaatuilee. Korjatkaa se!” Mahdollisimman suuri määrä informaatiota tekee heidän työstään helpomman ja ongelmaan pystytään tarttumaan nopeammalla aikataululla.

Mikäli olet itse kohdannut ongelmia pelissä, käy täyttämässä tämä virallinen Respawnin lomake.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli