Red Bull järjestää rakennusturnauksen ja peliksi on muodostunut suomalaisten kehittämä Cities: Skylines. Sisällöntuottajat kilpailevat haasteissa Red Bull Metropolis -turnauksessa.

Kilpailullinen pelaaminen on tullut jäädäkseen ja moni osaa nimetä helposti perinteisiä kilpapelejä. 21. elokuuta kuitenkin nähdään miten Cities: Skylines muovautuu kilpapelaamiseen.

Suomalaisen Colossal Orderin kehittämä Cities: Skylines -rakennuspeli julkaistiin jo vuonna 2015. Kyseessä on usealla eri alustalle julkaistu yksinpeli ja tarkoituksena on rakentaa kaupunki sekä pitää se pystyssä.

Elokuussa Red Bull järjestää haasteen ja sisällöntuottajat Biffa, Spiffing Brit, RTGame ja Quill joutuvat testiin. Luvassa on erilaisia haasteita ja niitä pääsee katsomaan Red Bullin lähetyksestä tai kilpailijoiden omista kanavista.

Cities: Skylines

@CitiesSkylines
Introducing Red Bull Metropolis, a new event where we will put the urban planning skills of your favorite content creators to the ultimate test!

forum.paradoxplaza.com/forum/threads/…

More Red Bull Gaming / Esports
@redbullgaming
instagram.com/redbullgaming/
facebook.com/RedBullGaming

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Pisteitä tullaan jakamaan useiden asioiden perusteella, kuten luovuus ja realismi. Viiden haasten jälkeen kaksi parasta pääsee kilpailemaan viimeiseen haasteeseen ja sen voittaja kruunataan Red Bull Metropolis -mestariksi.

Lähde: Red Bull

Lue myös: Mitä ihmettä? Kiinalainen yritys on julkaisemassa Valorantin kopion puhelimelle

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!