R6: Siegen MM-kisat peruttiin – nyt yhteisö järjestää tilalle ”meemiturnauksen”

Uutisoimme viime viikolla Ubisoftin peruneen Rainbow Six: Siegen MM-kisat, jotka oli tarkoitus pelata Pariisissa 9.–12. helmikuuta. Ilmoitus sai monet fanit surulliseksi.

Lue lisää: Suomalaistähtien Ranskan matka peruttu – Rainbow Six: Siegen MM-kisat siirtyvät koronatilanteen takia

Rainbow Six: Siegen MM-kisojen äkkinäinen peruutus jätti monet fanit, sekä myös pelin ammattilaiset nuolemaan näppejään. Tämän seurauksena, pelin yhteisö sai ajatuksen oman turnauksen järjestämisestä niiden tilalle.

G2:n ja Chaos Esports Clubin entinen analyytikko Jack ”Fresh” Allen jakoi helmikuun 8. päivä Twitterissä postauksen, jossa oli kuva Discord-keskustelusta, jonka aiheena oli ”meemiturnauksen” järjestäminen peruttujen MM-kisojen tilalle.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fresh kertoi idean puhjenneen kukkaansa vain neljässä päivässä, ja nyt turnaukseen ollen varmistettuna jo melkein 10 joukkuetta, jotka pitävät sisällään niin pelin ammattilaisia kuin amatöörejäkin.

20.–21. helmikuuta pelattavalle tapahtumalle luotiin myös välittömästi oma Twitter-tili. Vain muutamaa päivää myöhemmin, esiteltiin siellä turnaukseen osallistuvat joukkueet.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fresh kertoi The Loadoutin haastattelussa halunneensa järjestää spektaakkelin, ”joka ei olisi liian vakava, mutta sisältäisi kilpailijoita ympäri maailman”. Hän myönsi, että viive on mahdollisesti yksi turnauksen ongelmista, järjestäjien yrittäessä kuitenkin pitää palvelimet aina keskimääräisesti yhtä kaukana vastakkain pelaavista joukkueista.

Freshin mukaan turnauksen lähtökohtaisena ideana on ”juhlistaa kaikkea Siegeen liittyvää, sekä sen yhteisöä”. Hän pyytääkin faneja pitämään nyt turnauksen Twitter-tiliä silmällä, joukkueiden kokoonpanojen, sekä muiden ilmoitusten varalta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Rainbow Six: Siege bannasi yli 90 000 huijaria viime vuonna – kieltoja jouduttiin antamaan manuaalisesti!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.