Osana tämän viikon viikkopäivitystä, suosittu PlayerUnknown’s Battlegrounds peli sai odotetun FPP (First person perspective) eli ensimmäisen persoonan pelimuodon myös ryhmäpeleihin.

Aiemmin PUBG:ssa on ollut mahdollista pelata vapaavalintaisesti ensimmäisestä tai kolmannesta persoonasta, mutta pelaajien toiveesta, jatkossa peliä pystyy pelaamaan myös pelkästään ensimmäisestä persoonasta. Tämän toivotaan tuovan peliin enemmän todellisuudentuntua, sekä vähentävän mahdollista bugien hyödyntämistä.

PlayerUnknown’s Battlegrounds jatkaa edelleen voittokulkuaan sekä pelaajien, että Youtuben ja Twitchin sisällöntuottajien keskuudessa. Viimeviikolla julkaistun tiedon mukaan PUBG:a katsottiin heinäkuun aikana yli 60 miljoonaa tuntia Twitch suoratoistopalvelusta. Peli ylitti viimekuussa myös 500 000 samanaikaista pelaajaa Steamissa.

Tämän kuun aikana saamme ensimmäisiä maistiaisia virallisesta PUBG eSports turnauksesta, kun joukkueet kuten TSM, Cloud9 ja Team Liquid ottavat yhteen gamescomin PUBG Invitational turnauksessa. Turnauksessa tullaan näkemään ainakin Solo, Duo, Squad ja FPP Duo otteluita