Battle royale -peli Playerunknown’s Battlegrounds on julkaissut Steamissa pelin kannalta mukavia uutisia: 400 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa on tullut täyteen. Tämän lisäksi peliä on myyty yli Xboxille ja PC:lle yhteensä 50 miljoonaa kappaletta ympäri maailman, ja peliä pelaa 87 miljoonaa pelaajaa päivittäin.

Huomattavan arvoista on kuitenkin se, että pelaajatilastoihin vaikuttaa merkittävästi maaliskuussa julkaistu mobiiliversio, sillä Steamissa keskimääräinen päivittäinen pelaajamäärä häilyy noin miljoonan paikkeilla. Vaikka PUBG:n mobiiliversio haukkaakin luvuista selvästi suurimman osan, ovat kehittäjät optimistisia tulevaisuuden suhteen. Peli on myös laitettu ilmoituksen johdosta 33 prosentin alennukseen, mikä jättää sille hintaa 19,99€. Sen hinta ei olekaan ennen nähnyt muutosta alaspäin, joten nyt voi olla aika napata peli kirjastoosi, mikäli battle royale -pelit ovat sinun lajisi. Ilmoituksen mukaan alennus kestää heinäkuun 5. päivään asti.

Hintaa on alennettu sopivasti ennen 22. kesäkuuta käynnistyvää Event Passia. Studio kertoi systeemistä Steamissa. Lyhykäisyydessään maksullinen Event Pass tuo mukanaan tehtäviä, joita suorittamalla pelaaja voi kasvattaa oman passinsa tasoa ja ansaita palkintoja. Ensimmäinen Event Pass tulee kestämään nelisen viikkoa. Lisätietoja Event Pass -systeemistä pelistudio kertoi julkaisevansa pian.

Kuvalähde: PUBG Steam