Psyonix peruutti Rocket Leaguen World Championshipin – lisäsi palkintoja alueellisiin turnauksiin

Rocket Leaguen isoin turnaus on toistaiseksi peruttu, mutta Psyonix on jakanut sitä varten varattuja palkintorahoja alueellisiin turnauksiin.

Rocket Leaguen World Championship olisi ollut normaaliin tapaan pelin yhdeksännen kauden huipentuma, mutta Psyonix peruutti suuren yleisötapahtuman koronaviruksen aiheuttaman uhan takia. Turnaus olisi pelattu ensi kuussa Dallasissa, Teksasissa.

Yhtiö ei kuitenkaan halunnut, että hyvältä kilpakaudelta puuttuu sille kuuluva asianmukainen päätös, joten he korottivat pelin alueellisten mestaruusturnauksien panoksia. He jakoivat yhteensä 250 000 dollarin edestä lisää palkintorahaa kaikille neljälle alueelle.

Pohjois-Amerikka ja Eurooppa saavat kumpikin 100 000 dollaria lisää palkintorahaa, jonka takia voittajien potti esimerkiksi kasvaa huimasti 18 000 dollarista 70 000 dollariin. Oseanian ja Etelä-Amerikka saavat 25 000 dollaria lisää potteihinsa, ja voittajien palkintosummat nousevat kyseisillä alueilla 37 500 ja 23 000 dollariin.

Yhtiö aikoo panostaa alueellisten mestaruusturnausten promoamiseen ja tutkii tällä hetkellä mahdollisuuksia pelien esittämiseen livenä ja striimien välityksellä.

 

Kuva: Sam Wasson / Getty Images.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.