Prisma on aikeissa hypätä mukaan kilpapelaamisen maailmaan yhteistyössä Arctic Invitationalin kanssa.

Yhteistyöilmoituksen lisäksi tiedotteessa todetaan, että kauppaketju on aikeissa tuoda ketjun Prismoihin Gaming-alueita pelikoneita ja tarvikkeita varten.

Prismojen Gaming-pelialueille tulee kattava valikoima pelikoneita ja -tarvikkeita. Pelialueista tehdään viihtyisiä ja niissä voi muun muassa tutustua laitteisiin. Myös Prisma.fi-verkkokauppa palvelee harrastajia jatkossa yhä paremmin nykyistä huomattavasti laajemmalla valikoimalla,” maalailee kodin ja viihteen valikoimajohtaja Ville Vahla S-ryhmän vähittäiskaupasta.

Arctic Invitational on syksyllä järjestettävä kilpapelaamisen megataphtuma. Turnaukseen osallistuvat CS:GO-joukkueet pääsevät taistelemaan 100 000 euron palkintopotista.

Meidän intohimoinen tehtävämme on rakentaa Suomeen yhä paremmat mahdollisuudet harrastaa pelialaa. Tätä työtä edistämme tehokkaasti tarjoamalla S-ryhmälle parhaan mahdollisen ymmärryksen pelaamisesta sekä pelaajien tarpeista. Prismojen kautta pelaamisharrastus voi kasvaa ympäri Suomen”, toteaa Arctic Invitationalin tapahtumajohtaja Olli-Pekka Villa.

Kuva: Strasquad