Huippuliigassa pudotuspelien huumaa! Players tippui FaZe Clanin toimesta ja rain ylisti joukkueen Infernoa.

ESL Pro Leaguen 15:n kauden pudotuspelit alkoivat tiistaina ja FaZe Clan lähetti venäläiset kotiin. Otteluparissa pelattiin täydet kartat ja jokainen oli yksipuolinen näytös.

Kartta alkoi FaZe Clanin valitsemalla Infernolla. Kyseessä oli kartta, mitä Håvard ”rain” Nygaard ylisti Hltv.org’in haastattelussa pelin jälkeen:

– Minusta Infernomme on luultavasti yksi maailman parhaista tällä hetkellä. Olemme kaikki erittäin hyviä rooleissamme ja paikoilla mitä pelaamme, kaikki tuntuu niin hyvältä siinä kartassa. Tiesimme siis, että voimme saada monta kierrosta T-puolella ja vaikka meillä olisi huono hyökkäys, niin tekisimme paluun CT-puolella. Jatkoimme kovasti hyökkäystä ja pääsimme puoliajalle 11-4 johdossa. Et voi oikein mitenkään hävitä sitä peliä, rain ylisti.

FaZe ei hävinnyt, sillä Players ei saanut yhtään kierrosta T-puolella ja voitti 16-4.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Miragessa Players pelasi dominoivasti ja FaZe Clan tyrmättiin. Molemmat pistoolikierrokset venäläisille ja puolustuksessa ei hävitty yhtään kierrosta kartan päättyen 5-16.

Rainia tilanne ei erityisemmin haitannut.

– Olimme edelleen melko itsevarmoja, tietysti olimme hieman allapäin, mutta täytyi vain varmistaa, että keskitymme henkisesti uudelleen ja unohdamme kartan. He tekivät saman Miragessa, eikö? Olimme vielä yhden kierroksen edellä kartoissa. Luulen, että se oli vain kiinni mentaliteetista, onnistuimme nollaamaan tilanteen ja saimme pari hyvää clutchia Overpassissa.

Players aloitti CT-puolen hyvin 2-5 johdolla, mutta FaZe pääsi kiinni puoliskoon 7-8. CT-puolella kartta kääntyi yksipuoliseksi ja loppui 16-9.

Robin ”ropz” Kool napsi otteluparissa 63 tappoa ja 1.35 ratingin.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
QUARTER-FINALS SECURED @FaZeClan

#ESLProLeague

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

FaZe Clanin matka jatkuu puolivälierissä Natus Vincerea vastaan. Rain kertoi Hltv:lle, että olettaa ottelun olevan vaikein koko turnauksessa.

– Vaikein peli on todennäköisesti Natus Vincerea vastaan jos olen rehellinen. S1mple on jälleen huippukunnossa, ja heitä vastaan tulee olemaan vaikeaa pelata tapahtui mitä tahansa.

Koko haastattelun pääset lukemaan tästä.

ESL Pro League Season 15 pudotuspelien infopaketti

  • Liiga: ESL Pro League Season 15
  • Sijainti: Düsseldorf, Saksa
  • Joukkueiden määrä: 12
  • Milloin: 5.4-10.4.
  • Palkintopotti: 823,000 dollaria
  • Järjestäjä: ESL

Kuva: ESL | Adela Sznajder

Lue myös: Natus Vincere otti puhtaan 5-0 lohkovoiton – s1mple liigan paras

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!