CS:GO-sisältöä YouTubeen tekevä Philip ”3kliksphilip” Dyer nosti uudella videollaan kissan pöydälle, aiheenaan pelin Desert Eagle -pistooli.

Monien CS:GO-pelaajien mielestä 700 dollaria maksavasta Desert Eaglesta pitäisi tehdä vahvempi. Muutosta haluavien pelaajien mielestä kyseinen käsikanuuna tuntuu erilaiselta kuin ennen vanhaan, jolloin asetta pidettiin erittäin vaarallisena välineenä oikean pelaajan käsissä.

”Desert Eagle on puutteellinen. Ei siksi että se olisi ylivoimainen tai liian heikko, vaan koska sen alkuperäinen tarkoitus on mennyt kehittäjiltä ohi. Sen pitäisi olla korkean taitotason ase. Silti se ei nyt tunnu siltä,” kommentoi Woody_S Redditissä.

Tubettaja 3kliksphilip päättikin ottaa nyt härkää sarvista, kumoten nämä väittämät faktoilla ja sanoen Desert Eagleen muutosta haluavien pelaajien nojaavan täysin nostalgiaan, sivuuttaen olemassa olevat tosiseikat.

”Kaikki ne fragit joita näet pro-pelaajilta sisältävät yhtä paljon tuuria kuin muutkin. Aseessa oli ennen vanhaan yksi eroavaisuus, joka oli toisen luodin olevan yhtä tarkka kuin ensimmäinenkin,” kertoo 3kliksphilip aihetta käsittelevällä videollaan, jonka voit katsoa uutisen alusta.

Lue myös: Entinen työntekijä paljastaa: Valve lopetti Source 2:n kehittämisen myrkyllisen työilmapiirin takia

3kliksphilip

@3kliksphilip
Does the Deagle need Changing? youtu.be/5tHYmIgZJuM

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.