Pelipörinät on e-urheilu.orgin viikkokatsaus interwebtuaalisen todellisuuden muikeimmista ja viihdyttävimmistä löydöksistä koskien elektronista urheilua ja pelimaailmaa yleensä.

Angry Video Game Nerd on monelle pelaajalle tuttu, James Roflen luoma fiktiivinen hahmo. Jo vuodesta 2006 hän on tehnyt YouTubeen AVGN-sarjaa, joissa vihainen videopelinörtti pelaa kaikkien aikojen huonoimpia pelejä. Legendaarisen huonoiksi peleiksi ovat nousseet sellaiset helmet kuin Dr. Jekyll and Mr. Hyde (NES) ja Plumbers Dont´t Wear Ties (3DO).

Puolestaan Macaulay Culkin on kaikille tuttu hänen lapsuuden roolistaan Yksin kotona -elokuvasarjassa, jossa hän näytteli päähenkilöä Kevin McCallisteria. Median riepottelema ja päihteiden kanssa taistellut näyttelijä on viettänyt hiljaiseloa, eikä hänestä ole juurikaan kuultu mitään.

Kuitenkin pari päivää sitten ilmestyneen AVGN-jakson aiheena oli Yksin kotona -videopelit ja kukas muukaan oli paikalla kaikkien yllätykseksi, kuin Culkin itse. Entinen lapsitähti pääsikin itse kokeilemaan miten laadukkaissa tuotoksissa hänen näyttelemänsä hahmo esiintyy: