Pelipalveluihinkin useasti iskeneen hakkeriryhmän Lizard Squadin jäseniä on pidätetty?

Ainakin yksi hakkeriryhmä Lizard Squadin jäsenistä on heidän Twitter-julkaisuidensa mukaan pidätetty Briteissä.

Ryhmän Twitter-tilillä julkaistiin viesti, joka viittasi mahdolliseen pidätykseen. Viestin yhteydessä oli kuva asunnon edessä olevasta poliisiautosta:

Mitään ei tietoja ei ole vielä vahvistettu, mutta pidätykset johtuvat todennäköisesti Lizard Squadin nimiinsä ottamista viimeaikaisista hyökkäyksistä. Aiemmin paljon pelipalveluihin palvelunestohyökkäyksiä tehnyt ryhmä oli nyt siirtynyt poliittisten kohteiden puolelle ja hyökännyt Ison-Britannia Työväenpuoluetta vastaan.

Pidätystä koskevien twiittien jälkeen ryhmä lähestyi puolueen johtohahmoa, Jeremy Corbyä. He kysyivät oliko hän huomannut mitään muutoksia pankkitilillään viime aikoina:

Lizard Squad on aiemmin ollut vastuussa monista pelipalveluihin kohdistuneista hyökkäyksistä. Viimeisimpänä he ilmoittivat olleensa Modern Warfaren servereihin marraskuun 13. päivä kohdistuneen hyökkäyksen takana. Viikkoa aiemmin he kertoivat olleensa Fortniten peliservereitä koskevien ongelmien takana.

Ryhmä on tullut tunnetuksi nimenomaan joulunpyhien tienoilla tehdyillä paljon liikennettä kohtaaviin pelipalvelimiin kohdistuneilla palvelunestohyökkäyksillä.

 

Lähde: Dotsesports.com.

Kuva: Twitter @UGLegion.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!