Peacemakerin valmennuskielto poistettiin

”Free-roam” valmentajabugin käytöstä syytetty Luis ”peacemaker” Tadeu on hänen sanojensa mukaan saanut jälleen luvan kilpailla ESIC:n toimesta. ESIC on lyhenne nimestä Esports Integrity Commission. Järjestö toimii eurheilun ”poliisina”.

Peacmaker kertoo kirjoittamassaan tiedotteessa, että ESIC on vihdoin poistanut hänen kilpailukieltonsa. Peacemakerin mukaan ESIC:n tiedotetta asiasta voi odottaa julkaistavan lähipäivinä.

Valmentaja kiittää useita pelaajia hänen syyttömyytensä todistamisesta. Näihin lukeutuu mm. Marco ”Snappi” Pfeiffer sekä Patrick ”es3tag” Hansen. Myös Anders ”Anders” Blume sekä Jason ”moses” O’Toole ja Richard Lewis auttoivat peacemakeria kyseisessä selvityksessä.

Lue myös: NAVI teki kokoonpanomuutoksia – Boombl4 ulos!

Peacemakeria syytettiin siis ”free-roam” bugin käytöstä, jossa valmentaja pääsi siis lentämään ottelun aikana vapaasti nähden käytännössä koko kartan halutessaan. Kyseisestä bugista voi siis saada todella ison edun halutessaan.

Peacemaker on yksi monista kymmenistä valmentajista, jotka bännättiin ESIC:n toimesta. mm. Richard Lewisin mukaan on odotettavissa, että valmennuskieltoja tullaan jakamaan vielä lisää, sillä ESIC ei ole tuonut kaikkia tapauksia vielä julkisuuteen.

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.