27-vuotias Richard ”FaZe Banks” Bengtson on yksi FaZe Clanin omistajista, ja hän laukoi podcastissa suorat sanat kilpapelaamisesta.

Banks oli vieraana No Jumper -podcastissa, jossa hän keskusteli yhdessä Adam ”Adam22” Grandmaisonin ja Mike Majlakin kanssa. Kyseisessä lähetyksessä Banks intoutui sanojaan säästelemättä arvostelemaan kilpapelaamista.

LUE MYÖS: FaZe Banks kommentoi Twitterissä: Sopimus alle 13-vuotiaan H1ghSky1:n kanssa on luodinkestävä

Banksin mukaan kilpapelaaminen on vain pieni osa FaZe Clanin strategiaa, ja hänelle organisaation keskiössä on pikemminkin pelaajakulttuurin rakentaminen. Banks haluaisi ihmisten tunnistavan FaZen logon, ja yhdistävän sen välittömästi pelaamiseen, samalla tavalla kuin he nykyään mieltävät Niken logon ilmentävän urheilua.

”Suoraan sanottuna paskat esportsista. Siinä on kyse vain hölynpölystä ja petkuttamisesta”, Banks laukoi ja totesi voivansa puhua aiheesta vaikka koko päivän.

Ryöpytystä saivat yksittäisten pelien piirissä käytävät maksulliset liigat, joista esimerkkinä Banks mainitsi Call of Duty -liigan. Paikka kyseisessä sarjassa kustantaa ESPN:n raportin mukaan jopa 25 miljoonaa dollaria.

Banks ylipäätään kyseenalaisti yhteen peliin keskittymisen, sillä kukaan ei voi tietää mikä peli tulee olemaan kymmenen vuoden päästä pelaajien suosiossa. Tämän takia rahan kaataminen yhteen peliin on hänestä vain haaskausta.

Voit katsoa podcastin kokonaisuudessaan artikkelin yläpuolelta.

Lähde: Dexerto, ESPN