BLAST tarjoaa CS:GO-faneille mahdollisuuden kurkistaa joukkueiden kulisseihin uudella videollaan, johon on kasattu kokoonpanojen parhaat teamspeak-keskustelut Global Finals ja Spring Groups -turnauksista. Voit katsoa koomisia tilanteita ja voitonhuutoja sisältävän videon yläpuolelta.

Tammikuussa pelattu BLAST Premier Global Finals oli CS:GO-vuoden 2021 ensimmäinen suurturnaus, joka päättyi Natus Vinceren näyttävään voittoon, joukkueen kaadettua finaalissa Astralis 2-0 tuloksella ja lunastettuaan 600 000 dollaria palkintorahaa.

Turnaus oli menestyksekäs myös katsojamääriensä kannalta, sen rikottua CS:GO-historian online-katsojaennätyksen. Yhdistäväksi tekijäksi jokaisessa katsojaennätyksiä rikkoneessa pelissä nousi yksi joukkue, mestariksi kruunattu Natus Vincere.

Maailmanlistasijalla 2. oleva joukkue jatkoi suorittamistaan myös helmikuussa pelatussa BLAST Premier Spring Groups 2021 -turnauksessa, voitettuaan kaikki kolme otteluaan ja karsiuduttuaan kesäkuussa pelattavaan 425 000 dollarin Spring Final -turnaukseen.

Lue lisää: HenryG avautui CS:GO-pelaajien palkoista – ”Yritämme luoda paremman pelinkentän ammattilaisille”

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.