Complexity ilmoitti perjantaina, että Owen ”oBo” Schlatter ei ole enää osa Complexitya.

17-vuotias Owen ”oBo” Schlatter vietti pohjoisamerikkalaisessa organisaatiossa 1,5 vuotta. Kesällä 2019 Complexity kiinnitti vasta 15-vuotiaan superlupauksen, joka nosti joukkuettaan kohti maailman huippua.

Syyskuussa 2020 kuitenkin tapahtui, kun oBo päätti penkittää itsensä ja palata Euroopasta takaisin kotimaahansa, Yhdysvaltoihin.

oBo kuvaili syyskuussa vetäytymistään joukkueesta ”vaikeimmaksi päätökseksi, mitä hän on ikinä tehnyt”. Päätös päättyi kohtalokkaaksi, sillä sen jälkeen nuorukaista ei ole nähty kilpakentillä.

Lue lisää: Owen ”oBo” Schlatter jättää Complexityn – koti-ikävä kasvoi liian suureksi?

Heti oBon lähdettyä Complexityn vaikeudet ovat alkaneet. Joukkue signeerasi 100 Thievesin Justin ”jks” Savagen, joka ei ole tähän mennessä löytänyt aiempaa suorituskykyään ja joukkueen bulgarialaistähti Valentin ”poizon” Vasilev kärsii terveysongelmista, jonka takia häntä ei ole nähty hetkeen joukkueen riveissä.

oBo on halukas palaamaa Eurooppaan, mutta tarjouksia ei ole vielä saapunut. Nuorukaisen pelitaidot ja potentiaali on korkealla tasolla, mutta syyskuinen yhtäkkinen vetäytyminen on lyönyt mainetta alas, jonka vuoksi organisaatiot ovat varauksella häneen.

Saa nähdä löytääkö tulevaisuuden superlupaus kovatasoista joukkuetta lähiaikoina.

Complexity ✭

@Complexity
Today we are announcing the release of Owen @oBoCSGO Schlatter.

We'd like to thank him for all his contributions to #COLCS and wish him the very best for the future.

#WeAreCOL

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.