Owen ”oBo” Schlatter jättää Complexityn – koti-ikävä kasvoi liian suureksi?

© Kuva: StarLadder

Owen ”oBo” Schlatter on päättänyt jättää Complexityn, kertoo organisaation toimitusjohtaja Jason Lake.

Tiistai-iltana Complexityn toimitusjohtaja Jason Lake järjesti tiedotustilaisuuden, jossa hän kertoi suuria uutisia koskien organisaation CS:GO-joukkuetta.

17-vuotias Owen ”oBo” Schlatter on päättänyt penkittää itsensä pikaisella päätöksellä. Laken mukaan oBo kertoi ensin palaavansa Yhdysvaltoihin heti ESL Pro Leaguen pudotuspelien päätyttyä, jotka pelataan 29. syyskuuta – 4. lokakuuta, mutta hän päätti lähteä jo varhain tiistaina takaisin kotimaahansa.

– Hyvin aikasin tiistai-aamuna Lontoon aikaa, hän ilmoitti joukkueelle olevansa lentokentällä ja palaamassa kotiin.

Complexity korvaa oBon väliaikaisesti heidän valmentajallaan Jamie ”keita” Hallilla, joka nähdään DreamHack Open Fall -karsinnoissa.

Korona ja koti-ikävä

oBo on ollut Euroopassa melkeinpä siitä lähtien, kun koronavirus alkoi mylläämään. Pandemian takia Complexityn täytyi valita, haluavatko he pelata Euroopan-kentillä vai palaako joukkue takaisin Yhdysvaltoihin, jossa taso ei ole niin korkea. Joukkue teki yksimielisen päätöksen jäädä Eurooppaan, joka on nostanut selkeästi joukkueen tasoa, mutta selkeästi vasta 17-vuotias oBo ei ole vielä valmis asumaan toisella puolella maapalloa ja erossa perheestään.

On epäselvää, palaako oBo Complexityn riveihin tulevaisuudessa vai haluaako hän jatkaa CS:GO-uraansa kotimaastaan käsin, Yhdysvalloista.

Jason Laken pitämä tiedotustilaisuus:

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.