Perutut Kiinan ottelut pelataan studiossa Seoulissa, Etelä-Koreassa, ja livestriimataan faneille.

Tammikuun lopulla, vain reilu viikko ennen ensimmäisiä pelejä, Overwatch League ilmoitti peruvansa helmi- ja maaliskuulta kaikki Kiinassa pelattavat ottelut koronaviruksen aiheuttaman uhan takia.

LUE MYÖS: Blizzard on peruuttanut Kiinassa pelattavat OWL-ottelut coronaviruksen aiheuttaman uhan takia

Peruttujen pelien kohtaloa jouduttiin odottamaan useampi viikko, mutta nyt liiga on kertonut, että kyseiset matsit pelataan Seoulissa, Etelä-Koreassa. Live-tapahtumat jäävät faneilta kuitenkin väliin, sillä perutut matsit kamppaillaan livestriimin välityksellä studiossa.

Korvaavat ottelut käydään maaliskuussa, liigan viikoilla kuusi ja seitsemän, ja tiedotteen mukaan ne eivät tule vaikuttamaan normaalien matsien aikatauluihin kyseisillä viikoilla. Osa peleistä saatetaan kuitenkin lisätä Seoul Dynastyn isännöimään kotipeliviikonloppuun.

Overwatch Esports

@OW_Esports
This weekend marks the date the Overwatch League was set to debut in China. We promised real time updates on rescheduling matches, and today we have more information for our #OWL2020 fans 🧡
Latest update here overwatchleague.com/en-us/news/233…

Kiinassa isännöityjen tapahtumien peruminen vaikutti yhteensä 27 otteluun helmi- ja maaliskussa. Shanghai Dragons ja Hangzhou Spark menettivät kumpikin yhden kotitapahtuman, mutta pahiten peruutukset osuivat Guangzhou Chargeen, jonka viidestä tälle vuodelle kaavaillusta tapahtumasta peruuntui kolme. OWL:n edustajat eivät ole kommentoineet peruutuksien vaikutuksista joukkueiden taloudelliseen tilanteeseen.

 

Lähde: Dotesports.com.

Kuva: Blizzard Entertainment.