Dota 2 -fanin botti tuotti oman näkemyksensä pelin päivityksestä, ja muutettavaa riittikin tekoälyn mielestä paljon.

Käyttäjä ”TheGuyWithTehHat” julkaisi Redditissä bottinsa kehittämiä päivitysideoita Dota 2 -peliin. Hän käytti apuna koneoppimisen mallia, jolle oli jo valmiiksi syötetty valtavat määrät tekstiä internetistä. Hän tarkensi botin osaamista syöttämällä sille lähes 7000 riviä pelin kehittäjien antamia aitoja päivitystietoja.

Botti tuotti muodollisesti hyvinkin pätevän oloisia päivitysehdotuksia peliin, jotka saattaisivat mennä täydestä peliä tuntemattomalle ihmiselle. Tarkempi tarkastelu paljastaa kuitenkin joukosta melkoisen mielenkiintoisia tai jopa absurdeja ehdotuksia.

Pelin puut ja Roshan olivat botin mielestä erityisesti muutoksien tarpeessa, sillä niitä viilattiin useammassakin kohdassa. Myös melkoisen radikaaleja ideoita oli mukana, sillä botin mukaan pelin näkökenttää rajoittava Fog of War pystyy hyökkäämään pelaajien kimppuun. Myös Dungeons and Dragons pelistä oli napattu mukaan nopanheitoilla ratkaistavia mekaniikoita.

Botin näkemykset Dota 2:n tarvitsemista muutoksista voi käydä lukemassa Reddit-julkaisusta. Alla muutama valikoitu ja suomennettu esimerkki botin tuotoksista:

”War Stomp ei enää aiheuta välitöntä kuolemaa.”

”Ei ole enää mahdollista taikoa, kun on Fog of Warin hyökkäyksen kohteena. (aiemmin pystyi ainoastaan estämään syöttöjä tai tappamaan salaisuuksia.”

”Korjattiin tapaus, jossa oli mahdollista saada Divine Rapier, kun käytti hattua, jossa ei ole kypärää, vaikka kypärää ei ollut puettu.”

 

Lähde: TheLoadout.com

Kuva: Valve.