Onko Riot Gamesin uuden FPS-pelin nimi VALORANT? Huhujen mukaan lisätietoja pelistä saadaan maaliskuun alussa

Vihjeiden mukaan näyttää siltä, että Riot Gamesin Project A:na tunnetun FPS-pelin nimi tulee olemaan VALORANT.

Nokkelat Twitter-käyttäjät huomasivat Riot Gamesin rekisteröineen uuden tavaramerkin ”VALORANT”, helmikuun 20. päivä.

Vaikka tämä ei vaikuta paljolta, luotiin samoihin aikoihin Twitteriin käyttäjä PlayVALORANT, joka ei vielä toistaiseksi ole twiitannut mitään. Myös samalla profiilikuvalla varustettu VALORANT Twitch-kanava oli luotu.

Uutissivusto Dexerto oli testannut Twitterissä salasanan palautusta PlayVALORANT-käyttäjälle, ja saanut selville tilin sähköpostin loppuosan alkavan kirjaimella ”r”, ja sisältävän tarpeeksi kirjaimia ollakseen ”@riotgames.com” osoite.

Kuva: Twitter

Nyt peliä tiiviisti seurannut Twitter-yhteisö ProjectAOnline twiittasi Riot Gamesin työntekijän, Aliana ”strattacaster” Millerin lähettämän Discord-viestin, jossa hän kertoo fanien saavan lisätietoa pelistä maaliskuun 2. päivä.

Viestissä kerrottu päivämäärä yhdistettiin nopeasti PlayVALORANT-käyttäjän profiilikuvassa, sekä bannerissa olevaan numeroon 2. On kuitenkin huomioitava kaiken tämän olevan pelkkää spekulaatiota, eikä Discord-viestin lähettäjän henkilöllisyyttä pystytä varmistamaan.

Jos huhut pitävät paikkaansa, hyvä niin. Jos ei, jatkavat peliä kuumeisesti odottavat fanit vastauksien etsimistä, viralliseen julkaisupäivän ilmoitukseen saakka.

LUE LISÄÄ: HenryG ylisti Riot Gamesin tulevaa FPS-peliä – ”paras peli mitä olen pelannut CS:GOn jälkeen”

Myös G2:n striimaaja Joel ”Orb” Kumlin oli päässyt testaamaan peliä, ja twiittasi ”pelin olevan tämän vuoden isoimpia julkaisuja”.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Lähteet: Twitter/Dexerto, Kuva: Riot Games