FaZen Olof ”olofmeister” Kajbjer ei ole vielä päättänyt jatkaako hän kilpailemista vai jääkö hän eläkkeelle.

Marcelo ”coldzera” David on muutamaan otteeseen sanonut julkisesti, että Olof ”olofmestier” Kajbjer olisi jäämässä eläkkeelle, mutta ruotsalaiskonkari ei ole vielä itsekään varma.

Lue lisää: coldzera paljasti, että olofmeister eläköityy – ”Hän ei enää halua pelata Counter-Strikea”

FaZe näytti uuden kokoonpanonsa voiman perjantai-iltana, kun joukkue kohtasi BLAST Premier Spring -turnauksen C-lohkossa Team Liquidin. Kahden kartan jälkeen FaZe juhli 2-0-voittoa, joka oli täysin ylijuoksu. FaZe tuhosi ensin Dust 2 lukemin 16-11 ja Liquidin valitsemassa Nukessa käsittämättömästi lukemin 16-1.

Olofmeister oli ensimmäisessä kartassa tehokkain pelaaja, joten näyttäisi siltä, että peli maistuu jälleen ainakin jollain tasolla.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä HLTV julkaisi artikkelin, jossa olofmeister kertoo omin sanoin eläköitymisestä.

– Kun pidin tauon FaZesta, se oli ajatukseni ajatella, mitä haluan tehdä. Minulla on mielessä eläkkeelle siirtyminen, mutta en ole vielä päättänyt mistään. Näen, että monet ihmiset kirjoittavat, enkä halua sanoa mitään, ennen kuin siitä kaikesta tulee virallista, mutta en ole vielä päättänyt mitään, halusin sanoa vain sen, olofmeister kertoi HLTV:lle.

On vielä epäselvää, mitä olofmeisterin uralle tulisi käymään, sillä FaZe on kertonut ilmoittavansa uuden pelinsisäisen johtajan lähiaikoina, ja se tarkoittanee, että olofmeister tippuisi aktiivisesta kokoonpanosta ulos.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.